Diana Dumitrescu: Punct şi de la capăt

De Monica Cismaru, pe

Diana Dumitrescu a acordat primul interviu după divorţul de Ducu Ion revistei Unica. Actriţa de 29 de ani susţine că se simte bină după separare şi că a rămas în relaţii bune cu fostul soţ.
De-acum înainte vrea să se concentreze mai mult pe dezvoltarea ei personală. Diana va putea fi urmărită începând cu luna septembrie în noua telenovelă de la acasă TV, „Îngeri pierduţi“, unde interpretează rolul principal.

Sunt bine, suntem bine, dar nu este o perioadă uşoară pentru niciunul dintre noi, nu sutem nici primii, nici ultimii care am făcut pasul ăsta şi sunt convinsă că o să ne fie bine“ , făcând referire la mult discutata ei despărţire de soţul ei.
Însă, în paralel cu problemele de ordin personal, Diana atrebui să filmeze pentru telenovela de acasă, unde s-a „confruntat“ cu un rol cu totul şi cu totul nou, pe care n-a ştiut de la început de unde să-l apuce. . „Este pentru prima dată când interpretez o mamă . Am auzit un regizor spunând odată că o actriţă care nu are copii nu poate să redea un rol de mamă şi, cumva, când am început  filmările, după repetiţii şi discuţii cu regizorii, le-am recunoscut cu mâna pe inimă că mi-e foarte teamă de acest rol, pentru că sunt nişte sentimente pe care nu le avem dezvoltate ca femei până în momentul în care nu avem copii. Au fost nişte secvenţe extraordinar de grele…

Citeşte întreaga poveste a Dianei Dumitrescu şi vezi ce pictorial sexy a făcut la mare în noul număr al revistei Unica, pe piaţă din 24 iulie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter