Carmen Brumă: o gravidă aproape perfectă

De Revista Unica, pe

Însărcinată în şapte luni, Carmen Brumă a acceptat să pozeze pentru revista Unica. Ea şi partenerul ei, Mircea Badea, vor avea un băieţel care se va naşte la sfârşitul lunii aprilie.
Carmen povesteşte în exclusivitate pentru Unica de martie toate detaliile despre sarcină şi ne spune cum a reuşit să se menţină într-o formă bună, chiar dacă pofta de mâncare a crescut, iar sportul a trebuit să fie readaptat la actuala stare.
Carmen Brumă: o gravidă aproape perfectă
În plus, Carmen Brumş va lansa şi o carte pentru viitoarele mămici, în care oferă sfaturi pentru o sarcină uşoară şi o naştere fără griji. „A fost o sarcină planificată, dorită şi obţinută mult mai repede decât ne-am fi aşteptat. La mine nu există «S-a întâmplat, n-am fost atenţi». Sunt genul «control freak». Nu pot să-mi permit la 37 de ani naivitatea asta“, spune Carmen.
Carmen Brumă: o gravidă aproape perfectă
„M-am documentat, mi-am luat o bibliotecă întreagă de cărţi despre sarcină, naştere şi îngrijirea copilului, am citit foarte mult şi am încercat să-mi fac un regim de viaţă nu cu mult diferit de ce aveam înainte, dar particularizat pentru această periodă din viaţa mea. Mi-am făcut o listă cu alimente nutritive pe care trebuie să le consum constant, cu doctori cărora trebuie să le cer părerea etc. M-am documentat foarte mult despre tipul de mişcare pe care trebuie să-l faci în sarcină şi am dorit  să ajung la propria mea concluzie, nu să iau o reţetă gata ambalată şi servită. Uşor-uşor, mi-am creat acest regim.“
Carmen Brumă: o gravidă aproape perfectă

Citeşte mai multe despre cum se simte Carmen Brumă ca viitoare mămică şi cum îşi alintă viitorul bebeluş în Unica de martie, pe piaţă din 24 februarie.

De Monica Cismaru
Foto: Radu Chindriş

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter