VIDEO: Vezi cele mai amuzante parodii după piese celebre

De Diana Zagrean, pe

Fanii celebrităţilor sunt mereu puşi pe şotii. Atunci când nu îşi imită idolii, ei parodiază piesele şi chiar videoclipurile acestora. Unele versiuni de videoclipuri sunt chiar mai artistice decât originalul. Vezi cele mai amuzante parodii după piese celebre.
Perform this Way – parodie după Lady Gaga, Born this way
Weird Al Yankovic nu este la prima sa parodie inteligentă. Amuzantul scriitor, scenarist, producător, comediant şi multe altele nu putea să nu se ia puţin de stilul excentric expus de Lady Gaga. În fond, dacă te-ai luat de Madonna (Like a surgeon), Michael Jackson (Eat it) sau Coolio (Amish Paradise), de ce să nu râzi puţin şi de Lady Gaga?

Whatever… don’t matter….- parodie după Shakira, Whenever, Wherever
Americanii de la MadTV susţin, în această parodiere a piesei celebrei Shakira, că aceasta nu are habar ce spune în melodiile ei.
În versiunea amuzantă, interpreta care o imită pe Shakira spune că nu ştie nici ea ce zice şi că marele ei noroc sunt coapsele şi abdomenul de fier. Ce spuneţi, au dreptate cei de la MadTV? Singurele atuu-uri ale Shakirei sunt corpul hot şi mişcările senzuale, sau parodia este prea răutăcioasă?

Citeşte mai multe despre parodii celebre şi vezi videoclipurile răutăcioase pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter