VIDEO Şocant: Top 3 cele mai ciudate tipuri de fitness. Ai încerca să slăbeşti aşa?

De Diana Zagrean, pe

Toată lumea vrea să slăbească şi să arate perfect în această vară, aşa că oamenii ajung să apeleze la cele mai ciudate exerciţii. Iată câteva tipuri de fitness de-a dreptul ciudate. Tu ai încerca să slăbeşti aşa?

Fitness cabrat: Slăbeşti alergând ca un cal

Americanii şi ideile lor creţe. Această doamnă respectabilă cu colier şi sacou ne explică tacticos, cu voce energizantă, că „prancercising” (joc de cuvinte din limba engleză, o combinaţie dintre prancing, cabrat şi exercise, execriţii de fitness) este cea mai bună metodă să te simţi excelent. Având în vedere că metoda ei a atras peste 6,5 milioane de vizualizări numai pe Youtube, o putem numi o metodă de succes.
În plus, Joanna Rohrback, inventatoarea bizarului program de fitness şi slăbit vinde cărţi şi DVD-uri cu excentricele exerciţii în lumea întreagă. Poate ar trebui să o ascultăm şi să ne apucăm de alergat, dar recomand parcuri pustii sau grădina proprie, numai dacă are un gard înalt.

Citeşte şi Diete: Top 5 cele mai ciudate metode de slăbit

Fitness casnic: Slăbeşti cu curăţenia generală

Steve Markovich, un fost practicant de kickboxing care a fost nevoit să renunţe la sport pentru a-şi creşte fiicele a inventat un nou tip de exerciţii de slăbit. Fitnessul la domiciliu, în timp ce faci curat prin casă este deviza lui de 16 ani şi omul arată nemaipomenit.
Nu numai că te menţii în formă, dar economiseşti timp, bani şi ai o casă curată lună.
Potrivit americanului de 57 de ani, aspiratorul este una dintre cele mai versatile unelte de fitness din lume.

Citeşte şi Sănătate: Cum te ajută canicula să slăbeşti. Vezi cum scapi de kilograme vara

Fitness japonez: Femeile slăbesc cu săbii ninja

Totul a pornit când tânărul maestru de arte marţiale şi expert în dansul săbiilor katana Takafuji Ukon şi-a deschis o şcoală de arte tradiţionale.
El se aştepta ca publicul lui să fie bărbaţii dornici să înveţe tehnicile tradiţionale de dans cu săbiile japoneze katana.
În loc de bărbaţi, sala i s-a umplut de femei care doreau să slăbească şi să fie mai sigure pe ele.
Astfel, tânărul expert în arte marţiale a devenit instructor de fitness. El le învaţă pe femei să îşi imagineze kilogramele în plus ca pe un duşman nevăzut, pe care îl atacă graţios şi energic.
Sala, numită Samuray Camp (tabăra de samurai) are deja peste 100 de cliente fidele, dornice să scape de kilogramele în plus, într-un mod artistic şi tradiţional.
Te-ai înscrie la o astfel de sală de fitness?
Sursa foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter