Primele imagini cu Celine Dion, după ce a anunțat că suferă de sindromul omului înțepenit / Video

De Oana Savin, pe

Celine Dion a dispărut din viața publică după ce, la finalul anului trecut, a anunțat că suferă de o boală gravă, pentru care nu există tratament. Artista în vârstă de 55 de ani a fost diagnosticată cu sindromul omului înțepenit.

Cântăreața canadiană a revenit acum în forță și a lansat piesa de pe coloana sonoră a comediei romantice „Love again”. Mai mult, aceasta face parte și din distribuția peliculei ce va fi lansată anul acesta în cinematografe.

Primele imagini cu Celine Dion, după ce a fost diagnosticată cu sindromul omului înțepenit

Încă de anul trecut Celine Dion a anunțat că va lansa câteva cântece noi pe care le-a înregistrat pentru acest film produs de studioul Sony şi care va avea premiera în mai.

Artista și-a amânat pentru 2023 toate concertele pe care le avea programate în secţiunea europeană a turneului ei mondial „Courage World Tour”. Ulterior, Dion a anunțt, într-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare, că suferă de o tulburare neurologică rară.

Citește și: Ce se întâmplă cu Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt. „Nu se poate deplasa”

De curând, Celine Dion a postat pe social media un mesaj care spunea „Ne vedem la cinema!”. Tot atunci, ea a precizat că va juca alături de vedeta filmelor indiene de la Bollywood, Priyanka Chopra Jones, şi de actorul scoţian Sam Heughan.

Artista a postat și clipul piesei care se va auzi pe coloana sonoră a filmului „Love Again”. Clipul este făcut din secvențe din filmul ce urmează să fie lansat, iar în el apare și Celine Dion, acestea fiind primele imagini cu celebra cântăreață, după ce a anunțat că suderă de sindromul omului înțepenit.

Citește și: Boala de care suferă Celine Dion. Artista și-a anulat, cu ochii în lacrimi, concertul de la București

Filmul „Love again”, regizat de Jim Strouse, prezintă povestea unei tinere femei care continuă, după moartea logodnicului ei, să îi trimită acestuia SMS-uri. O idilă se înfiripă atunci între ea şi noul titular al numărului de telefon, un jurnalist, graţie cântăreţei Celine Dion, căreia el trebuie să îi dedice un portret jurnalistic.

Artista canadiană suferă de o boală neurologică rară

La începutul lunii decembrie 2022, Celine Dion a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală neurologică rară, cunoscută sub numele de stiff-person syndrome (sindromul omului înțepenit).

Această tulburare se caracterizează prin rigiditate musculară progresivă și îi provoacă artistei dificultăți la mers și o împierdică, de asemenea, să își folosească corzile vocale.

Citește și: Celine Dion nu a mai fost inclusă în lista Rolling Stone a celor mai mari cântăreți. Decizia a stârnit indignare

Citește și: Celine Dion, femeia care trece peste toate obstacolele vieții

„Mă întristează enorm că trebuie să vă spun astăzi că nu voi fi pregătită să îmi reîncep turneu prin Europa, în februarie. Mi-e dor să vă văd pe toți… să fiu pe scenă… să cânt pentru voi. Întotdeauna mă dăruiesc 100% în show-urile mele, dar nu vă pot oferi asta acum. Ca să pot ajunge din nou la voi nu am altă variantă decât să mă concentrez pe sănătate şi să sper că sunt pe drumul cel bun spre vindecare”, a afirmat atunci vedeta.

„Recent, am fost diagnosticată cu o foarte rară afecțiune neurologică, numită sindromul omului înțepenit, ce afectează cam unul dintr-un milion de oameni”, a mai spus atunci artista.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Celine Dion

Sursă foto: Profimedia, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter