Iată vedetele din noul sezon „Dansez pentru tine”

De Unica.ro, pe

Jojo, Catrinel Sandu, Andreea Ibacka, Aylin Cadîr, Pepe, Mircea Solcanu, Daniel Niţoiu şi Alex de la trupa „Zero” sunt vedetele care vor concura în…
… sezonul cu numărul 12 al emisiunii „Dansez pentru tine”.

Băieţii din noul sezon „Dansez pentru tine”

Pepe, Mircea Solcanu, Daniel Nitoiu şi Alex de la trupa Zero se vor lupta în noul sezon al emisiunii. Ei sunt siguri că după această experienţă vor avea o condiţie fizică bună, vor şti să danseze şi cu puţin noroc, îşi vor găsi chiar sufletul pereche.

Pepe şi-a dorit dintotdeauna să participe la „Dansez pentru tine”, însă se pare că acum este cel mai potrivit moment pentru el fiindcă este matur, stăpân pe situaţie şi are o condiţie fizică bună. El este gata să o cunoască pe partenera lui, care va deveni membru al familiei sale. Deşi nu a luat niciodată în viaţa lui cursuri de dans, Pepe adoră să danseze orice stil de la muzică populară la rock’n’roll.

Nici Mircea Solcanu nu a luat niciodată cursuri de dans, însă abia aşteaptă să înveţe tango-ul care este dansul său preferat. El se teme doar să nu uite coregrafiile. „Sunt cam uituc din fire, aşa că mi-e foarte teamă că nu voi ţine mine toate figurile de dans impuse şi voi uita coregrafiile în timpul emisiunii.” Însă are şi atuuri importante în competiţia visurilor: spiritul de echipă şi creativitatea.

Iată vedetele din noul sezon "Dansez pentru tine"

Daniel Niţoiu
, prezentatorul Ştirilor Pro Tv de la ora 13.00, a primit invitaţia de a participa în noul sezon „Dansez pentru tine” pe 10 august, adică de ziua lui, şi a primit-o ca pe cel mai frumos cadou. Absolvent al UNATC, Daniel a făcut dansuri în facultate, însă altă pregătire fizica după ce şi-a terminat studiile nu a mai făcut, dar speră să-şi reintre repede în formă. Îi place tangoul pe care nu l-a mai dansat de vreo trei ani, dar cel mai teamă îi este să nu-şi piardă ţinuta la dansurile clasice, cum ar fi valsul, şi este de pe acum sigur că va fi taxat de juriu din cauza aceasta.

Alex, toboşarul trupei Zero de la Happy Hour, nu a mai dansat de vreo 10 ani, de pe vremea când obişnuia să meargă la dansuri populare. Nu are o pregătire fizică senzaţională, însă ştie sigur că după experienţa „Dansez pentru tine”  va avea. Nu are un stil de dans preferat, pentru că nu ştie niciunul, însă a primit propunerea de a participa la „Dansez pentru tine” cu mult entuziasm şi nerăbdare: „Imi place competiţia, îmi plac provocările, iubesc muzica şi dacă toate astea se întâlnesc şi pot să şi ajut pe cineva, atunci cum să refuz?!”, explică Alex.

Iată vedetele din noul sezon "Dansez pentru tine"

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter