Paul Ipate a împlinit 38 de ani. Jojo, mesaj emoționant: „Ești sufletul petrecerii și al vieților noastre”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 17 martie 2023, 16:50

Paul Ipate a împinit vineri, 17 martie, vârsta de 38 de ani, iar iubita sa, Jojo, i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Cătălina Grama și Paul Ipate formează un cuplu din anul 2014 și se iubesc la fel ca în prima zi. Cei doi profită de fiecare ocazie pentru a-și demonstra iubirea și nu se feresc să arate întregii lumi cât de mult înseamnă unul pentru celălalt.

Jojo, mesaj pentru Paul Ipate: „Ești zâmbet, iubire, hohotele noastre de râs”

Cătălina Grama, cunoscută drept Jojo, a vrut să își sărbătorească iubitul și în mediul online. Și cum altfel dacă nu prin intermediul unui mesaj care exprimă iubire și admirație pentru cel pe care și l-a ales ca partener de viață.

„La mulți ani celui mai bun și talentat om pe care îl cunosc, celui mai minunat tată, partener de viață și scenă și prietenul meu cel mai bun, Paul Ipate! Ești sufletul petrecerii și al vieților noastre, ești zâmbet, iubire și hohotele noastre de râs! Te admir, te respect, te iubesc și te prețuiesc pentru totdeauna! Îți doresc să ai mulți mulți ani de viață pe gustul tău, buni ca vinul, așa cum îți place ție să zici! Te iubim!”, a scris Jojo pe Instagram, unde a postat și câteva imagini cu familia lor.

Postarea Cătălinei Grama a fost apreciată de peste 3.000 de persoane în doar câteva ore, iar internauții s-au grăbit să îi transmită mesaje de „la mulți ani” îndrăgitului actor.

Citește și: Cătălina Grama Jojo se menține în formă cu intermittent fasting: “Are multe beneficii, ajută memoria foarte mult”/ Exclusiv

Citește și: Ce meserie a vrut să urmeze Jojo înainte să ajungă actriță: “Părinții nu m-au sprijinit! Au considerat că nu mă puteam întreține”/ Exclusiv

Citește și: Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate. „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Citește și: Jojo a vorbit onest despre problemele ei cu anxietatea: „Încerc să păstrez distanța când apar gândurile astea”

Cum s-au cunoscut Paul Ipate și Cătălina Grama

Povestea de iubire dintre Jojo și Paul Ipate s-a născut în urmă cu aproape 9 ani. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Nimic despre dragoste”.

„Nu, nu a fost dragoste la prima vedere, dar ne-am plăcut la prima vedere. Eu chestia asta cu dragoste la prima vedere nu prea o înțeleg, pentru că pentru mine iubirea are alte valențe și trebuie să fie ceva mult mai profund. Ne-am plăcut foarte mult la prima vedere și la a doua vedere și la a treia vedere și am ajuns până aici”, a povestit Jojo într-un interviu acordat Playtech anul trecut.

Cei doi încă nu s-au căsătorit și nici nu par să se grăbească spre altar. În sufletele lor deja formează o familie și au împreună și o fetiță, Zora.

Cătălina Grama mai are un băiat, Achim, din căsnicia cu Ionuț Grama. Cei doi au divorțat în anul 2012.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jojo și Paul Ipate

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter