Un fotomodel riscă închisoarea pentru că a publicat o fotografie controversată din sala de fitness

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 08 iunie 2017, 16:24
Dani Mathers, un fost model Playboy în vârstă de 29 de ani, riscă închisoarea după ce a publicat pe contul său de Snapchat o fotografie nud cu o femeie în vârstă de 70 de ani, care se schimba în vestiarul sălii de fitness.

Citește și – O profesoară de 34 ani a ajuns în închisoare după ce a avut o relație cu elevul ei de 13 ani

„Eu nu o să-mi pot șterge imaginea asta din minte. Acum n-o să puteți nici voi”, era comentariul care însoțea imaginea, lăsând astfel să se înțeleagă că o femeie în vârstă nu ar trebui să se dezbrace în vestiar în fața altor persoane.

Procurorii din Los Angeles i-au deschis dosar penal, fotomodelul riscând șase luni de închisoare. Prin publicarea imaginii respective, Dani Mathers a încălcat dreptul la intimitate și la viață privată al bătrânei.

Tânăra care a fost aleasă în 2015 Playmate-ul anului, a rămas fără job-ul din cadrul Playboy și fără emisiunea la radio, în urma acestui incident.

De asemenea, modelului Dani Mathers i-a fost restricționat accesul în respectivul lanț de săli de fitness, cu toate că a șters imediat fotografia de pe pagina de socializare și și-a cerut scuze în mod public pentru fapta sa. Ea s-a apărat spunând că poza făcea parte dintr-o conversație privată și pentru că folosea Snapchat de puțin timp a trimis-o din greșeală la toți urmăritorii ei.

Citește și – Vedete internaționale care au făcut închisoare

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter