Cum a reacționat fiica Andreei Antonescu după pictorialul nud al solistei din Playboy

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 decembrie 2021, 11:50

Andreea Antonescu (39 de ani) a rămas în istoria Playboy România ca vedeta care a încasat cei mai mulți bani pentru un pictorial, și anume 30.000 de euro. La acea vreme, artista a negociat o sumă de trei ori mai mare decât Loredana Groza (51 de ani), Andreea Bănică (43 de ani) sau Andreea Mantea (35 de ani).

Cum a reacționat fiica Andreei Antonescu după pictorialul nud al solistei din Playboy

Recent, într-un interviu pentru CANCAN, Andreea a vorbit despre reacția familiei sale după lansarea revistei. „Mama a fost prima care m-a susținut. (…) Era foarte fericită, m-a sunat în momentul în care s-a lansat revista Playboy și mi-a zis: «Andreea, când vii în Galați, îmi aduci o revistă, pentru că aici, în Galați, e sold out!»”, a declarat solista.

„Și bunicul meu, îmi amintesc, se uita așa, prin revistă. Vreo trei zile nu am putut să dau ochii cu bunicul meu. Și fratele meu era oripilat și l-a întrebat (n.red.: pe bunicul lor): «Moșulică, tu te uiți la Andreea?». (…) Îți dai seama, dacă și bunicul meu s-a uitat…”, a completat.

Inițial, fratele solistei n-a fost deloc încântat de apariția acesteia în Playboy. „Frate-miu mi-a zis: «Până aici a fost!». Spera, într-o zi, să mă mărit și să nu mai am numele ăsta. Încăpățânată cum sunt, mi-am păstrat numele chiar dacă m-am măritat”, mai spunea cântăreața în octombrie 2021, în emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Antonescu are o relație specială cu fiica ei, Sienna. „E pasionată de tot ce înseamnă design vestimentar”

Cum a slăbit fratele Andreei Antonescu 30 de kilograme în 3 luni

Cu ce afecțiune a fost diagnosticată Andreea Antonescu la doar 2 ani

„Sienna nu m-a întrebat vreodată despre episodul ăla. (…) Când m-am întors acasă, undeva pe la unsprezece noaptea, era un mare tărăboi la mine în casă. (…) Era un circ mare între mama și Sienna. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Mama alerga după Sienna cu o rochiță, copilul meu fiind dezbrăcat de tot în noaptea sfântă de Crăciun. (…) Mi-a zis (n.red.: mama ei): «Păi da, a văzut revista Playboy cu tine și vrea să fie ca tine, dezbrăcată!»”, a mai declarat Andreea Antonescu pentru CANCAN.

După apariția în Playboy, cântăreața ar fi primit mai multe telefoane de la fotbaliști. „Au început telefoanele de la fotbaliști. S-au terminat repede. Au fost diferențe de cultură, diferențe de înălțime”, a mai spus artista în emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”.

„O copertă m-a făcut de la copil femeie. Mă întrebam: «Oare ce am făcut?». Dar am rămas cea mai bine plătită. Eu, la 1,57 m înălțime și 42 de kilograme. Tot eu am rămas cea mai bine plătită. Mulțumesc lui Dumnezeu, am rămas în istorie pentru chestia asta”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter