Un fotograf de nunți a bătut mirele pentru că mireasa avea doar 15 ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 10 iulie 2018, 17:28
Un fotograf de nunți din Turcia s-a înfuriat când a aflat că mireasa căreia trebuia să îi facă poze avea doar 15 ani, iar legea nu permite minorelor să se căsătorească, fiind considerat abuz asupra copiilor.

Fotograful, Onur Albayrak, a fost declarat erou pe site-urile de socilizare după ce a admis că l-a bătut pe mirele care l-a angajat pentru a-i face fotografiile din ziua nunții, după ce a aflat că mireasa avea doar 15 ani, notează Hurriyet Daily Mail. 

Mai mult, el a încercat să oprească nunta.

„Da, ceea ce ați citit este corect. O copilă mireasă înseamnă abuz și nicio forță din lume nu mă poate face să fotografiez un copil îmbrăcat în mireasă”, a scris bărbatul pe Facebook, precizând că nu își regretă faptele.

Potrivit mass media locală, Albayrak a fost angajat ca fotograf la nunta ce avea loc la Parcul Malatya Turgut Ozal pe data de 5 iulie.

Când a observat că viitoarea mireasă nu arată ca un adult, el a întrebat mirele ce vârstă are fata.

Fotograful s-a înfuriat când a auzit că mireasa are doar 15 ani. În curând, cei doi au început să se certe, iar nasul mirelui a fost spart în incident.

„Mirele a venit în studioul meu în urmă cu câteva săptămâni, dar era singur. Am văzut mireasa pentru prima dată la nuntă. Este un copil și i-am simțit teama deoarece tremura. Mirele m-a atacat în timp ce plecam”, a povestit Albayrak.

Problema copiilor care se căsătoresc este o chestiune presantă în Turcia, unde mai multe organizații avertizează cu privire la numărul mare de copii care ajung în această situație.

Potrivit legilor din Turcia, vârsta minimă legală pentru căsătorie este de 18 ani, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Doar în situații excepționale un judecător poate decide ca mirii să facă pausl cel mare la vârsta de 17 ani. Nu este legal ca un tânăr sub această vârstă să ajungă la altar în alte condiții.

Citește și: Un bărbat a reușit să își ia permisul auto după 25 de ani și 33 de încercări

Citește și: O mamă a chemat preotul după ce fiica ei și-a făcut un tatuaj

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter