Un bărbat a divorțat de soția sa la 15 minute după ce s-au căsătorit

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 29 mai 2018, 13:29
Un bărbat a divorțat la doar 15 minute după ce a spus „DA” deoarece s-ar fi simțit jignit de cererile financiare ale viitorului socru.

Bărbatul, care este musulman, a convenit cu viitorul socru să îi plătească 22.000 de euro pentru nunta ce urma să aibă loc în Dubai. Membrii familiei şi prietenii cuplului au fost martori în faţa unui judecător al legii Sharia, atunci când cei doi au semnat actele.

Potrivit Daily Mail, mirele i-a oferit viitorului socru peste 10.000 euro la fața locului, așa cum au stabilit inițial. Restul sumei urma să îi fie înmânantă bărbatului, după petrecere. Totuşi, tatăl miresei a devenit insistent și i-a cerut suma integrală, bani pe care tânărul nu îi avea la el.

Citește și: Diana Dumitrescu, dezvăluiri incredibile despre depresie și divorț

Mirele s-a simţit “umilit” de cererile bărbatului şi a anulat căsătoria.

El i-a spus bărbatului că nu vrea să o ia de nevastă pe fiica sa şi a divorţat în mai puţin de 15 minute”, a declarat un avocat.

Deși un divorț la doar 15 minute de la nuntă pare extrem, acesta nu este cel mai scurt mariaj din istoria Emiratelor Arabe. Un altul a durat doat câteva secunde.

Citește și: Julia Jianu a divorțat în secret și s-a logodit

În acel caz petrecut în 2012, mirele a divorțat la câteva secunde de la terminarea cununiei după ce tatăl miresei i-a cerut să o lase pe aceasta să își păstreze serviciul.

Sursă foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter