Ultimele fotografii cu Regele Mihai I. Când au fost făcute

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 05 decembrie 2017, 15:58
Pe 14 ianuarie 2016, Casa Regală a României a dat publicității câteva fotografii cu Regele Mihai și Regina Ana, care a decedat și ea pe 1 august 2016. Au fost ultimele imagini făcute publice ale Majestăților Lor.

Regele Mihai și Regina Ana se aflau atunci la reşedinţa lor privată din Elveţia, iar imaginile au fost surprinse de fotograful Alain Morvan, imediat după sărbătorile de iarnă 2015 – 2016.

Familia Regală a fost împreună la mijlocul lunii decembrie 2015, în Elveția, înaintea sărbătorilor de Crăciun de la Săvârșin. După sărbători, Altețele Lor Regale au plecat înapoi în Elveția.

Câteva luni mai târziu, pe 2 martie 2016, Regele Mihai a decis să se retragă din viața publică fiind grav bolnav, diagnosticele puse de medici fiind „carcinomepidermoid metastazant”şi „leucemie cronică”. Majestatea Sa a urmat un tratament complex şi solicitant, care l-au împiedicat să apară în public în ultimele 18 luni de viață.

Ultimele imagini cu Regele Mihai:

Regele Mihai I a murit marţi 5 decembrie, la ora 13.00, la locuinţa sa din Aubonne (Elveţia), la vârsta de 96 de ani. În urmă cu un an, fostul suveran a fost diagnosticat cu o boală incurabilă, leucemie cronică, şi tot atunci a anunţat că se retrage din viaţa publică.

Citește și – Regele Mihai a murit

Citește și – Povestea tulburătoare a dragostei dintre Regele Mihai și Regina Ana

Foto – Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter