Transformă-ți baia într-o oază de relaxare

De Avantaje.ro, pe

Baia este locul ideal pentru destindere, după o zi de muncă. pentru un maxim de confort, e nevoie că aceasta să îmbine funcționalul cu esteticul.
Dacă până acum câțiva ani era privită ca un spațiu banal, dedicat igienei corporale, baia contemporană are cu totul alte valențe.
Aceasta îmbină armonios latură funcțională cu aspectul plăcut, fiind percepută ca un loc în care confortul și intimitatea se reunesc sub ultimele tendințe ale designului interior.
Produsele destinate baA¬iA¬lor moderne transformă aceste spații în adevărate sanctuare ale plăcerii, iar îmbăierea, într-un proces de desfătare și relaxare totală.
În plus, varietatea stilurilor în care poate fi decorata baia în ziua de azi te ajută să creezi un cadru unic.
Ai de ales între o baie de ultima oră, cu plăci ceramice în nuanțe țări, mobilier și obiecte sanitare cu design avangardist, o baie rustica, în care finisajele cu aspect de piatră cioplită sunt puse în valoare de obiecte sanitare metalice și mobilier din lemn masiv sau pentru un ambient romantic, compus din mobilier din fier forjat și finisaje cu imprimeuri florale. Dacă îți plac două stiluri, le poți combină.
O baie retro cu accente moderne sau una clasică cu influențe asiatice va arată foarte bine. Pentru cei preocupați mai mult de armonia din casă decât de aspectul estetic, o baie în stil Feng Shui poate fi o alegere potrivită. Elementele-cheie ale acesteia sunt simplitatea și culorile pastelate.
Citeşte mai multe despre cum să-ţi transformi baia într-o oază de relaxare pe Avantaje.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter