Tom Hardy, tribut emoționant pentru câinele care i-a fost alături timp de 6 ani

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Luni, 12 iunie 2017, 19:06
Actorul Tom Hardy trece prin momente grele, după ce și-a pierdut zilele trecute cel mai bun prieten. Prietenia de șase ani dintre Tom și Woody s-a încheiat cu un tribut emoționant adus câinelui.

Citește, în cele ce urmează, mesajul actorului:

 „L-am întâlnit prima dată pe Woodstock într-o noapte, în drum spre Georgia, în timp ce alerga fără direcție pe marginea șoselei. Era rătăcit și avea doar 11 săptămâni. Nu eram sigur că era un câine, dar am oprit mașina. Era întuneric beznă și m-am folosit de lanterna de la telefon pentru a putea vedea mai bine vietatea de pa marginea drumului. Dar a început să alerge și mai tare și i-am putut vedea doar urechile fluturând printre mașini.

M-am panicat puțin pentru că nu am știut cum să îl strig, dar apoi mi-am dus două degete la gură și am fluierat cât am putut eu de tare. Prin beznă, câinele a venit glonț la mine și mi-a împins piciorul cu botul lui. Era un câine mic, speriat. L-am luat în mașină și a dormit aproape tot drumul.

Jessica a început să mă întrebe dacă este băiat sau fată. <>, i-am răspuns eu sigur cu mine și l-am botezat Woodstock. Am oprit apoi la un magazin pentru animale,  unde i-am cumpărat mâncare și l-am lăsat să își aleagă jucăriile care îi plăceau.

Nu o să uit niciodată acea noapte. A fost minunată. Cu un minut în urmă mergea speriat de moarte pe marginea drumului, apoi dormea liniștit în mașina unor străini, iar câteva ore mai târziu țopăia fericit într-un magazin pentru animale.

O să fiu toată viața recunoscător Georgiei pentru că mi-a dat șansa să fiu stăpânul unui câine.


A fost un înger. Și a fost cel mai bun prieten al meu. Am trecut prin atât de multe lucruri împreună. A participat la multe ședințe foto. Și-a făcut mulți prieteni și s-a numărat printre cele mai influente animale din toate timpurile, într-un top realizat de revista „TIME”. Toți cei care îl întâlneau îl iubeau. Nu avea nici măcar un os rău în el. Tot ceea ce știa era dragostea.

În mod normal nu vorbesc despre familia și prietenii mei, dar aceasta este o circumstanță neobișnuită. Woody și-a pus amprenta asupra multor oameni și pentru că este o figură familiară pentru mulți dintre voi, cu inima frântă vă anunț că după o luptă de șase ani cu o polimastie agresivă, Woddy a murit în urmă cu două zile.

Avea doar 6 ani. Era mult prea tânăr ca să ne părăsească, iar noi acum, acasă, suntem devastați. Sunt recunoscător pentru dragostea lui necondiționată și mă simt ușurat că nu mai suferă. Dar sunt  gol pe dinăuntru. Alături de el, lumea era mai frumoasă pentru mine.

Pentru cel mai bun prieten care a existat vreodată. Sufletele noastre s-au împletit pentru totdeauna.

Un prieten mi-a spus: <>.

Mulțumesc Woody că ai ales să ne găsești pe noi. Te vom iubi și vom fi cu tine întotdeauna. Nu o să te uităm niciodată. Te iubesc dincolo de cuvinte. Până la Lună și înapoi, și înapoi, și înapoi… Dincolo de infinit, Aleargă acum cu Îngerii. Ne vedem când ajung acolo.

Cu toată dragostea mea, îți mulțumesc pentru tot băiatul meu frumos”.

Citește și – Tributul emoționant adus unui câine de stăpânul lui

Citește și – Și-a vândut câinele ca să își ia de mâncare. Povestea neștiută despre Sylvester Stallone sau ce înseamnă să crezi în visul tău

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter