Sub lupă

De Raluca Hagiu, pe

Carmen îmi răspunde la mesaj aproape instantaneu: „Sunt la morfologie cu Vasilică“. Îmi povestise cu săptămână înainte că ăsta este examenul complet al dezvoltării copilului, ecografia la care se măsoară tot, „până şi unghiuţele“.
„Avem noutăţi?“, întreb. „Are 1 200 de grame şi oase foarte lungi. Adică va fi înalt.“ „Îl faci baschetbalist sau topmodel pe ăsta micu’.“ „Mă gândeam, mai degrabă, milionar. Îşi ia singur echipă de baschet.“ „Ha, ha, bună gluma.“
La fel aş fi răspuns, probabil, dacă la ultima şedinţă foto cu Brumă, la mare, mi-ar fi zis cineva că următoarea ei copertă va fi cu burtică… în luna a şaptea. Vedeta a luat în greutate cât trebuie, face sport şi are o alimentaţie echilibrată.  Plus o mulţime de sfaturi pentru femeile care vor să se bucure de cei „3S – sexy, sănătoasă şi sătulă“ şi în timpul sarcinii.  Ce-i drept, Carmen arată foarte bine şi în această nouă ipostază în care s-a lăsat fotografiată, în exclusivitate, pentru Unica (dovada la pag. 30)…
Cât despre ecografia ediţiei de martie, la ultimul examen s-au constatat următoarele. Numărul paginilor de modă şi frumuseţe a crescut sănătos, în acord cu trimestrul în care ne aflăm — este momentul să scanăm tendinţele de primă vară-vară (pag. 59) şi să ne reinventăm garderoba.
Articolele despre femeile de succes, care fac parte din ADN-ul revistei, conturează noi modele de urmat — descoperă interviul cu jurnalista Simona Tache, de la pagina 38, sau articolul despre copilotul de raliu, Mihaela Beldie (pag. 50). Noutăţile din secţiunea de lifestyle ne uşurează sarcina de a căuta stilul de viaţă perfect — află secretele meniurilor raw şi cum rezistă vitaminele la gătit (pag. 114). Pe scurt, un exemplar de nota zece, care abia aşteaptă să facă primii paşi în lume.
P.S. Nu rata numărul de aprilie. Îţi pregătim noi surprize!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter