Soțul i-a spus: „Sper să mori de cancer!” Povestea româncei care a învins boala

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 20 iunie 2018, 11:57
Soțul i-a spus: "Sper să mori de cancer!" Povestea româncei care a învins boala este una impresionantă, mai ales că Raluca a copilărit în secția de oncologie a spitalului din Alexandria, acolo unde lucra mama ei.

Raluca este o româncă stabilită în Franța, mama a doi copii, cu o poveste care demonstrează încă o dată că viața bate filmul. După ce și-a petrecut o mare parte din copilărie printre bolnavii de cancer, în secția de oncologie a spitalului din Alexandria, acolo unde lucra mama sa, a trecut ea însăși printr-o luptă cumplită cu această boală care, în cele mai multe cazuri, iese învingătoare, conform site-ului A1.ro.

Ea și-a cunoscut soțul în timpul facultății, un român stabilit în Franța de foarte multă vreme. S-a îndrăgostit nebunește de el și l-a urmat în Franța, lăsând în urmă totul. S-au căsătorit și în urma unor tratamente, Raluca a rămas însărcinată. După o sarcină dificilă a adus pe lume primul loc copil.

După prima noapte de când erau toți trei acasă, soțul a devenit gelos pe cel mic și s-a distanțat. Raluca a intrat în depresie și s-a îngrășat 28 de kilograme. Relația cu bărbatul iubit s-a îmbunătățit abia când, după cure drastice de slăbire, și-a recăpătat silueta. Atunci a rămas din nou gravidă.

Soțul i-a spus: "Sper să mori de cancer!" Povestea româncei care a învins boala

Deși soacra și soțul ei i-au cerut să renunțe la sarcină, Raluca a dus pe lume și ce de-al doilea copil. Invitați la o nuntă ce avea loc în țara noastră, ca să nu îl facă de râs, bărbatul i-a cerut să slăbească și să urmeze ședințe de bronzare artificială.

În momentul în care a aflat că are cancer colorectal, în loc de încurajări, soțul i-a spus: „Sper să mori de cancer!”.

Raluca nu s-a lăsat învinsă și după o perioadă foarte dificilă pentru ea, a reușit să se vindece. Lupta pe care a dus-o cu această boală cruntă a făcut-o să creadă că menirea ei este să-i ajute și pe alți oameni bolnavi de cancer să se vindece, așa cum văzuse la mama ei.

Raluca și-a spus povestea impresionantă în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” de la Antena 1.

Citește și:

Un adolescent i-a spus pe nume, “Manu”. Cum i-a răspuns președintele Franței

Doi rapperi celebri, împușcați mortal

Sursă foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter