Şocant: Top 4 oameni scăpaţi miraculos din ghearele animalelor sălbatice

De Diana Zagrean, pe

Un proverb popular spune că pisicile au nouă vieţi. Oamenii nu se pot lăuda cu aşa de multe, dar unii dintre ei au poveşti de supravieţuire care te pun pe gânduri. Iată 4 oameni care au sfidat soarta şi au scăpat de atacuri oribile ale animalelor sălbatice.

Bosniacul care a ucis un urs cu mâinile goale

Blazo Grkovic, un bărbat de 48 de ani din Bosnia – Herţegovina a reuşit să ucidă un urs care l-a atacat cu mâinile goale şi o toporişcă bine plasată.
Bărbatul a fost rănit destul de tare în atac dar a avut şi mult noroc că a reuşit să ucidă animalul care l-a atacat în timp ce îşi mâna oile spre stână.
El a avut şi mai mare noroc să apuce să-şi sune fratele, deoarece animalul a reuşit să-l rănească grav la mâini, picioare şi faţă. În plus, un al doilea urs se afla prin preajmă dar a plecat după ce şi-a văzut partenerul ucis.

Citeşte şi Şocant: Top 4 copii care au supravieţuit în junglă, printre animale sălbatice

Americanul de 15 ani care a sfâşiat un rechin

Garrett Sebesta, de 15 ani din Texas se bălăcea în apă alături de nişte colegi din comunitatea religioasă atunci când a fost muşcat de piciorul stâng de un rechin. Deşi apa îi venea numai până la brâu băiatului, animalul s-a apropiat de ţărm şi a atacat fulgerător.
Tânărul nu numai că nu s-a pierdut cu firea, ci a tras de gura animalului, care i-a sfâşiat o bună bucată din aceasta, dar s-a eliberat. Rechinul l-a muşcat din nou de picior, dar băiatul a reuşit să-l smulgă şi să fugă prin apă după ajutor. Animalul a fost rănit şi capturat mai târziu, iar tânărul curajos a scăpat cu viaţă, deşi are răni grave la mână şi picior.
Citeşte mai departe, despre oameni incredibil de curajoşi, care au luptat parte în parte cu animale sălbatice pentru a-şi salva viaţa, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter