Și-a regăsit inelul de logodnă după 13 ani, într-un loc neașteptat

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 13 octombrie 2017, 19:03
Mary Grams, o bătrână în vârstă de 84 de ani din Canada, și-a pierdut inelul de logodnă în urmă cu mai bine de un deceniu, în timp ce smulgea buruienile din grădină.

După îndelungi căutări, femeia care primise inelul în 1951, cu un an înainte de căsătoria cu soțul ei Norman, se resemnase cu gândul că nu îl mai va găsi niciodată, însă norocul i-a surâs după mai bine de un deceniu.

 „L-am căutat în genunchi peste tot, dar nu l-am mai găsit. Nu i-am spus soțului meu ce s-a întâmplat și l-am înlocuit cu unul asemănător pentru că eram sigură că se va supăra pe mine dacă îi spun adevărul”, povestește femeia.

13 ani mai târziu, bătrâna a avut marea bucurie de a regăsi bijuteria în grădină adus la suprafață de… un morcov! Familia lui Mary Grams are o fermă în Alberta, Canada, iar într-o seară când nora ei s-a dus să culeagă niște legume din grădină pentru cină, nu mică i-a fost mirarea să găsească inelul prin mijlocul căruia crescuse un morcov.

Când nora i-a arătat inelul încadrat pe morcov, Mary a crezut prima dată că este o glumă, apoi și-a dat seama că era bijuteria mult căutată.

„Este al meu! O să îl port pentru că încă îmi vine pe deget!”, a spus ea bucuroasă.

Inelul a rămas în tot acest timp în pământul din grădina casei, iar după 13 ani, din întâmplare, un morcov a crescut în jurul lui.

Din păcate, soțul lui Mary a murit în urmă cu cinci ani, la scurt timp după aniversarea a 60 de ani de căsătorie, însă femeia spune că este fericită că a găsit bijuteria care îi amintește de Norman și că va continua să o poarte.

Citește și – A purtat inelul de logodnă cu ea timp de un an, fără să își dea seama

Citește și – Și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel de doar 8 dolari. Răspunsul femeii este o lecție de viață

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter