Și-a cerut iubita de soție, în timp ce avionul se afla în picaj. Care a fost deznodământul

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 25 octombrie 2017, 15:29
Chris Jeanes, un tânăr de profesie avocat din Londra, și-a cerut iubita în căsătorie în cel mai neconvențional mod cu putință. Pe 15 octombrie, cuplul se îndrepta spre Bali, într-un avion al companiei AirAsia, însă aeronava a început să piardă altitudine, fapt ce a condus la căderea măștilor de oxigen.

Toți ceilalți pasageri erau înspăimântați, dar  Chris s-a gândit în acel moment că este cea mai bună ocazie pentru a-și cere iubita de soție. Cu masca de oxigen pe față, iubita lui, Casey Kinchella, a acceptat cererea în căsătorie.

 „Din fericire a zis da”, a mărturisit ulterior tânărul în vârstă de 27 de ani.

„Când am ajuns la sol am mai întrebat-o pentru a mă asigura”, a adăugat el glumind.

Cuplul zbura de la Perth la Bali, o rută care dureaza de obicei mai puțin de patru ore.Însă, după 25 de minute de la decolare, pilotul a fost nevoit să se întoarcă de urgență pe aeroportul din Sydney, din cauza unei depreserizări de cabină.

Aeronava a început să piardă brusc din altitudine și să se îndrepte violent spre sol. Din fericire, piloții au reușit să aterizeze în siguranță, iar cuplul s-a putut bucura în voie de vacanța romantică în Bali.

Îi felicităm pe piloții noștri care au reușit să aterizeze în siguranță și că au respectat procedura standard de operare”, a declarat Căpitanul Ling Liong Tien, șeful de securitate al AirAsia Group.

„Suntem pe deplin angajați în ceea ce privește siguranța pasagerilor și a echipajului nostru și vom continua să ne asigurăm că respectăm cele mai înalte standarde de siguranță”, a adăugat acesta.

De asemenea, AirAsia le-a transmis scuze pasagerilor „pentru orice inconvenient cauzat”.

Citește și – Cerere în căsătorie la înălțime: o stewardesă a spus „Da!” la 10.000 de metri altitudine

Citește și – A purtat inelul de logodnă cu ea timp de un an, fără să își dea seama

Foto – 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter