Și-a cerut în căsătorie iubita pe covorul roșu de la Cannes VIDEO

De Unica.ro, pe
Un milionar ceh și-a cerut în căsătorie iubita pe covorul roșu de la Cannes, în fața fotografilor și a publicului prezent la proiecția filmului "Mektoub, My Love: Intermezzo".

Milos Kant, un milionar ceh, în vârstă de 64 de ani, și Margarida Arahna, în vârstă de 25 de ani, au fost în atenția tuturor la Festivalul de Film de la Cannes, după ce bărbatul s-a gândit să îi ceară mâna iubitei lui chiar pe covorul roșu, potrivit mediafax.

Oaspetele a pozat în fața fotografilor alături de partenera sa, cu aproape 40 de ani mai tânără, apoi s-a așezat în genunchi și i-a dăruit inelul de logodnă. Emoționată, viitoarea mireasă a spus „DA” și și-a sărut pasional iubitul în lumina reflectoarelor.

Margarida a postat pe contul său de Instagram o fotografie care surprinde momentul cererii în căsătorie, însoțită de mesajul: „Am spus da. Cel mai frumos moment al vieții mele. Te iubesc atât de mult!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I said yes ❤️ the best moment of my life!!! I love you so much 💕

O postare distribuită de MARGARIDA ARANHA OFICIAL (@margarida_aranha) pe

Tânăra, într-o rochie roșie foarte sexy, cu un decolteu adânc, a radiat de fericire la brațul bărbatului alături de care trăiește în Elveția. Ea nu este doar iubita milionarului, ci și director executiv de evenimente la un club deţinut de bărbat.

În GALERIA FOTO sunt mai multe fotografii cu momentul cererii în căsăstorie.

Sursă foto: Hepta.ro, Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter