Scarlett Johansson este însărcinată

De Diana Zagrean, pe

Actriţa americană Scarlett Johansson a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil, care se va naşte la sfârşitul acestui an.
Scarlett Johansson, în vârstă de 29 de ani este însărcinată în cinci săptămâni, după cum a anunţat chiar logodnicul ei, Romain Dauriac.
Deşi este logodită cu jurnalistul francez Romain Dauriac, care este şi proprietarul unei agenţii de publicitate, din septembrie 2013, Scarlett Johansson nu a anunţat până în prezent data nunţii.
Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divorţat în decembrie 2010. Artista americană a avut apoi o relaţie de câteva luni cu actorul american Sean Penn.
Scarlett Johansson este însărcinată
Scarlett Johansson s-a remarcat în pelicule precum „Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in translation”,”Fata cu cercel de perlă”, „Cântec de iubire”, „Jurnalul unei dădace”, „Vicky Cristina Barcelona”.şi „Cealaltă moştenitoare Boleyn”.
În ultimii ani, actriţa americană a apărut şi în filme de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele „Răzbunătorii”/”The Avengers” şi „Iron Man 2”. Ea va începe să filmeze pentru „Lucy”, un thriller de acţiune regizat de Luc Besson, după încheierea filmărilor la „Captain America: The Winter Soldier”.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter