Angelina Jolie şi Sarah Jessica Parker, cel mai bine plătite actriţe

De Nicoleta Galeteanu, pe

În timp ce un actor român câştigă chiar şi 700 de lei pe lună, salariul Angelinei Jolie ajunge la 2,5 milioane de dolari lunar, iar venitul anual ajunge la 30 de milioane de dolari.
În caz că te întrebai cât de păgubos a fost „The Tourist” (considerat un eşec de toată frumuseţea de către critici) pentru Angelina, află că filmul a plasat-o pe pe primul loc în topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood, astfel că actriţa aduce mai mulţi bani în casă decât soţul ei.

Alături de Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie are cel mai mare salariu de pe platourile de filmare, încasând în conturi sume fabuloasă de 30 de milioane de dolari fiecare, în decursul anului trecut.

Astfel, Jolie „face un salt” pe primul loc în topul Forbes cu ultimele sale filme care, deşi nu au fost prea reuşite în ochii criticilor, „Salt” şi „Turistul” au adus încasări fabuloase la nivel mondial – primul, 300 de mil. dolari, în timp ce al doilea, circa 280 mil. dolari.

Protagonista din „Sex and the city” este o apariţie suprinzătoare în clasamentul bogaţilor redat de prestigioasa publicaţie.

Parker a reuşit să îşi rotunjească veniturile considerabil cu serialul care a consacrat-o, pe care l-a reluat şi la care contribuie mai nou şi la nivel de producţie. Cel de-al doilea lungmetraj Sex and the city a fost, dacă nu strălucit, un succes impresionant de box office, generând 290 de milioane de dolari încasări.

Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon nu sunt departe de colegele lor de breaslă, astfel că fiecare sintre cele două actriţe strâng anual câte 28 mil. de dolari în conturi.

În cazul lui Aniston, comedia „Just Go With It” este cel de-al patrulea film al său aflat, în prezent, pe locul patru în topul celor mai profitabile producţii în SUA.

Anul trecut, cel mai bine plătită actriţă a fost Sandra Bullock care, în urma unei absenţei vizibile pe marile ecrane, a căzut în top pe locul 9, cu 15 mil. de dolari câştiguri anuale.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter