S-a născut cu un semn pe față și credea că nu va cunoaște iubirea. Cum arată în rochie de mireasă

De Oana Dinu, pe
O tânără are pe față semne din naștere care o fac să arate diferit și credea că nimeni nu o va iubi din cauza asta. Viața ei s-a schimbat după ce s-a căsătorit cu alesul inimii ei.

O chelneriță care era frecvent întrebată dacă semnele ei faciale sunt urme ale abuzului fizic sau are o alergie puternică, a crezut că nimeni nu o va iubi din cauza faptului că nu arată normal, dar, după ce anul trecut s-a căsătorit, ea a reușit să-și accepte înfățișarea și să vorbească despre asta, conform Daily Mail.

Cassandra Hall are 23 de ani și este din Laguna Hills, California. Tânăra s-a născut cu o malformație a sistemului vascular al feței, iar o venă a ajuns să fie deviată în spatele buzei inferioare. De asemenea, Casey are pe corp câteva pete roșiatice, mai mari și mai mici.

copil cu semne din nastere pe fata

„Semnele de pe corpul meu nu mă dor, nu le simt, așa că uneori uit că le am” a mărturisit tânăra.

După ce în august 2017, Casey s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubește, percepția ei despre sine s-a schimbat radical, iar acum tânăra nu doar că se simte confortabil cu semnele ei din naștere și cu înfățișarea diferită, dar încearcă să-și încurajeze pe cei în situații similare să-și transforme „dezavantajul” într-un instrument care să-i ajute pe ceilalți.

o tanara imbracata in rochie de mireasa, cu semne din nastere pe fata si buza de jos mult mai mare

„Buza mea, pe de altă parte, se simte mult mai grea. Așa că devin mult mai conștientă de ea, în special când sunt obosită sau bolnavă. Atunci devine tot mai greu să folosesc toate celulele de sânge să lupte cu ceea ce simt în acel moment” a povestit fata.

cassandra hall

 

Cassandra a spus că semnele nu i-au afectat creșterea, pentru că a mers la școală în orășelul mic în care s-a născut și acolo toată lumea o cunoștea și era obișnuită cu înfățișarea ei. Pentru a acoperi petele, ea folosește uneori machiaj.

tanara care s-a nascut cu semne din nastere pe fata

„Dacă ai semne din naștere sau arăți diferit față de ceilalți, nu ești singur. Ești frumos. Folosește-ți dezavantajul ca pe un instrument de educare a celorlalți. Fii îndrăzneț și fii cine vrei să fii și asumă-ți riscuri. Oamenii se vor uita holba oricum, așa că, de ce să nu le dai un motiv să o facă?” i-a sfătuit Casey pe toți cei care se confruntă cu o situație ca a ei.

cassandra hall si sotul ei

Citește și: 

Șuie Paparude și Trooper s-au retras de la un concert. Motivul este Primăria Capitalei

Tânără cu handicap, jignită după ce a ajuns în finala Miss Italia. Replica ei este genială

Sursă foto:  northfoto.com/shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter