Cele mai ciudate pretenţii ale artiştilor în concerte

De Unica.ro, pe

Ouă de ciocolată, prosoape negre şi zeci de litri de băutură, deşi par extrase de pe ultima listă a cumpărăturilor de Paşte, sunt doar câteva pretenţii ale artiştilor în turnee.
Mai pretenţioase sau mai puţin, vedetele nu îşi refuză nici cel mai mic capriciu, tabiet sau poftă, când se pregătesc să aducă spectacolul pe scenă.

Shakira

Pentru show-ul de pe 7 mai, pe care Shakira urmează să îl susţină la Bucureşti, berea va curge râuri nu doar pentru fani.

Ca orice artist care se respectă, cântăreaţa columbiană a cerut o ladă întreagă de bere românească, probabil pentru încăzilrea coardelor vocale înainte de concert. O altă cerinţă cam dubioasă este legată culoarea prosopului. Pe lângă prosoape de baie albe, artista a cerut să aibă şi unele negre.

Amy Winehouse

Amy Winehouse este alt cap de afiş printre artiştii care concertează în această vară în România.

Celebră datorită vocii sale deosebite, şi mai apoi problemelor cu băutura şi drogurile, solista nu se dezminte de tabieturile sale, chiar dacă în ultimul timp a locuit mai mult prin clinicile de dezalcoolizare. Şi pentru că nu îi place să se încurce cu jumătăţi de măsură, Amy a cerut un bar plin cu băutură tare, votcă, gin, whiskey şi alte stimulente necesare pentru un show de neuitat… pentru fani mai mult, căci ea s-ar putea să nu şi-l amintească.

Pe langa baxurile întregi de alcool, vedeta britanică a cerut şi o cameră personalizată… asta dacă barul nu ar fi fost suficient de reprezentativ.

Motorhead

Dar să nu crezi că ţoţi artiştii trag la măsea. Lemmy, unul dintre membrii Motorhead, consumă dulciuri înainte de concerte.

Mare amator de dulciuri, chitaristul a cerut o porţie de căpşuni cu zahăr şi 6 ouă de ciocolată, cu surprize. Santana şi Manowar în schimb, au cerut ca zonă de restaurant din backstage să fie aprovizionată cu peste 200 de kilograme de gheaţă, la festivalul B’estfest din 2009.

The Killers

Băieţii de la The Killers au cerut flori colorate cu coadă lungă. Şi nici mai multe, dar nici mai puţine de 60 de fire de gerbera, trandafiri, margarete, crini, lalele sau garoafe…

Jennifer Lopez

Despre Jennifer Lopez se spune că este cea mai dificilă vedetă de la Hollywood, iar acest lucru nu se întâmplă de când a fost desemnată cea mai frumoasă dintre celebrităţi.

Camera de hotel trebuie să fie complet albă, cu flori şi lumînări albe, iar singurele aşternuturi pe care poate să doarmă diva sunt din din bumbac egiptean, cu o anumită ţesătură. 

În plus, de când îi are pe Max şi Emma, cântăreaţa este şi mai pretenţioasă. Camera de hotel trebuie să aibă în mod obligatoriu pătuţuri pentru copii.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter