Premierele lunii august în România

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cowboys şi extratereştri, Ştrumfii, Căpitanul America sau Şefi de coşmar sunt doar câteva dintre personajele ce vor anima sălile de cinema în luna august…
…căci, se pare, distribuitorii au lăsat ce este mai bun pentru finalul verii.

Iată premierele lunii care se anunţă de pe acum adevărate blockbustere ale acestei verii.

Căpitanul America: Primul Răzbunător/ Captain America: The First Avenger (2011)

După Iron Man şi Thor, Universul Marvel trimite pe marele ecran, în 3D, un super erou carismatic, sexy şi legendar.

Un rol cu mari emoţii pentru Chris Evans, care nu a mai erijat în luptător modificat genetic şi musculos, şi o aventură 3 D foarte promiţătoare pentru cinefili.

Filmul ne invită în peisajul unei Europe devastate de cel de-al Doilea Război Mondial. După ce este declarat inapt pentru serviciul militar, Steve Rogers se oferă voluntar pentru un proiect de cercetare ultrasecret, care-l va transforma în Căpitanul America, primul Răzbunător

Premieră: 05 august

Maşini 2/ Cars 2 (2011)

Studiourile Pixar scot din producţie şi aduc la rampă cea de-a doua parte a seriei „Cars”, după 5 ani de stat pe butuci.

Mai fabuloasă decât prima, realizată desigur în tehnologie 3 D, pelicula beneficiază de aventură – acţiunea se desfăşoară pe tot cuprinsul globului -, umorul şi vocile inconfundabile ale actorilor Owen Wilson, Michael Caine şi Larry The Cable Guy.

Lightning McQueen revine pe pistă în această continuare a succesului din 2006, însoţit de cel mai bun prieten al său, mototolitul entuziast Mater. Restul este o epopee.

Premieră: 05 august

Şefi de coşmar/ Horrible Bosses (2011)

Cu trei filme regizate până acum, Seth Gordon câştigă cu „Horrible Bosses” faima oricărui regizor respectat la Hollywood.

Unde mai pui că pelicula aduce pe generic nume nu tocmai nerecunoscute. Charlie Day, Colin Farrell, Jason Bateman, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston şi Kevin Spacey sunt şefi de groază, ori angajaţi îngroziţi.

Trei colegi de muncă sătui până peste cap de şefii lor abuzivi se decid să le „facă felul”. Deşi ştiu că nu este uşor, nu se dau în lături de la planul lor, doar că nici nu au idee cât de versaţi sunt şefii lor.

Premieră: 12 august

Rise of the Planet of the Apes (2011)

Rupert Wyatt este posibil să fi reuşit poate cel mai bun SF al verii cu acest experiment ştiinţific captivant ca scenariu.

Cu James Franco, Andy Serkis, Tom Felton şi Freida Pinto, filmul spune povestea unui om de ştiinţă care testează pe maimuţe un nou medicament împotriva Alzheimer-ului. Dar experimentul scapă de sub control şi acesta este doar începutul războiului pentru supremaţie dintre oameni şi maimuţe.

Premieră: 12 august

Dacă aş fi… tu?/  The Change-Up (2011)

În caz că tiltul nu te atrage deloc, îţi spunem imediat subiectul: după ce ies la o băută într-o seară, celibatarul Mitch şi Dave, un avocat epuizat de muncă, soţie şi de cei trei copii, se trezesc a doua zi că au făcut schimb de… corpuri!
Acum nimeni nu va mai invidia pe nimeni, căci fiecare se tezeşte cu o cu totul altă viaţă.

Regia îi aparţine lui David Dobkin, acelaşi autor al „Spărgătorilor de nunţi”.

Premieră: 19 august

Cowboys & Extratereştri/ Cowboys & Aliens (2011)

Regizorul Jon Favreau aduce actori de calibru în rolul pistolarilor din Vestul Sălbatic, precum Daniel Craig, Harrison Ford şi Olivia Wilde. Un western îmbinat cu un thriller SF, filmul ne prezintă un scenariu cum n-a mai văzut niciun martor de OZN-uri până acum.

După ce îşi pierde memoria, Craig ajunge în Absolution, un orăşel din mijlocul deşertului, unde este luat în vizor de prădători veniţi din spaţiu.

Premieră: 26 august

Ştrumpfii/ The Smurfs (2011)

Sigur îţi aminteşti de ştrumfii de pe TVR – Marele Ştrumf, Ştrumfiţa, Bebe Ştrumf şi ceilalţi consăteni ai lor şi de vrăjitorul Gargamel.

În caz că nu, mergi să îi vezi tridimensional, în regia lui Raja Gosnell.

Ajutat de motanul Azrael şi de vrăjitoarea Hogartha, Gargamel le pune din nou beţe în roate ştrumfilor, care nu-şi mai pot vedea de traiul lor liniştit din cauza uneltirilor vrăjitorului. Dar ajutorul poate veni de unde nu te aştepţi şi ca de obicei în lumea albastră a ştrumfilor finalurile sunt fericite.

Premieră: 26 august

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter