Viviana Sposub și George Burcea, în contrast cu Catherine Zeta Jones, la premiera serialului „Wednesday”. Primele imagini din Los Angeles

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 18 noiembrie 2022, 16:29

Viviana Sposub și George Burcea au participat seara trecută la premiera de gală a serialului „Wednesday”. Evenimentul a avut loc la Los Angeles. Vedeta și iubitul ei, care joacă unul dintre rolurile din serial, au atras privirile tuturor atunci când au sosit la braț pe covorul negru.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, asortată cu mănuși și o pereche de cereci albi cu perle. Așa a apărut pe covorul negru Viviana Sposub, fosta prezentatoare a matinalului de la Kanal D. Ea și-a asortat perfect ținuta cu cea a iubitului, George Burcea, care a purtat un costum de aceeași culoare.. În serial, George joacă rolul servitorul Lurch.

Citește și: Viviana Sposub, detalii inedite din relația cu George Burcea: “Eu mă aprind mai repede”/ EXCLUSIV

Viviana Sposub și George Burcea, apariție de senzație la Los Angeles

Viviana Sposub și-a anunțat pe Instagram fanii că urmează să plece în America. Vedeta a transmis că va fi alături de iubitul ei, pentru a-l însoți la premiera serialului, filmat inculiv în România.

„Trăiesc un vis”, a scris în dreptul imaginilor postate pe Instagram la scurt timp după ce a ajuns peste Ocean.

Trei români, în distribuția serialului difuzat de Netflix

Catherine Zeta Jones, Gwendoline Christie, Jenna Ortega și Christina Ricci, distribuiți în același serial, au completat lista celor prezenți la eveniment.

Tot pe același covor negru a participat și Victor Dorobanțu, un alt român care a primit un rol în serial. El îl interpretează pe Thing, mâna stranie, prietenul cel mai bun al lui Wednesday.

Echipa de actori români îl mai include și pe Cezar Grumăzescu care e în serial antrenorul Vlad al şcolii Nevermore.

Povestea de iubire dintre Viviana și George

Cei doi au reușit să le demonstreze celor care nu le dădeau șanse multe să rămână împreună că relația lor funcționează perfect. Deși sunt din același oraș, cei doi s-au întâlnit, pentru prima dată, la București, pe platourile de filmare ale unei emisiuni difuzate la Pro TV.

După ce formatul a ajuns la final, îndrăgostiții au luat decizia de a se muta împreună. Ca în orice cuplu, conviețuirea nu e lipsită și de momente mai tensionate, dar totul se încheie cu bine, Viviana fiind cea împăciuitoare.

“Se întâmplă să ne mai ciondănim, pentru că suntem oameni. Eu mă aprind mai repede, mă supăr destul de repede, dar după aceea îmi trece și vreau să dau timpul înapoi: “Hai, iubire, că nu a fost așa!” Și de acum se supără el. Dar reușim întotdeauna să ajungem la un numitor comun și nu cred că stăm prea mult timp supărați, că stăm și în aceeași casă și ar fi culmea să stăm supărați, adică avem lucruri de făcut”, spunea Viviana Sposub într-o declarație pentru Unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter