Când începe Survivor România 2023. Emisiunea de la PRO TV va fi transmisă de trei ori pe săptămână

De Ovidiu Cojocaru, pe

Survivor România 2023 începe!. PRO TV a anunțat data la care va avea loc marea premieră a emisiunii-concurs, în care două echipe se vor lupta pentru marele trofeu.

12 concurenți din echipa „Famoșilor” și alți 12 de la „Războinici” vor trăi experiența vieții lor în Republica Dominicană. Protagoniștii reality-showului de la PRO TV vor fi puși la multe încercări în edițiile noului sezon Survivor România.

Când începe Survivor România 2023. PRO TV va difuza trei ediții pe săptămână

Potrivit unui comunicat transmis de televiziunea din Pache Protopopescu, reality-showul va avea premiera pe 9 ianuarie și va fi moderată de Dan Pavel.

Citește și: Faimoșii de la Survivor 2023, primele declarații după ce au fost anunțați de Pro TV. Două concurente și-au anulat nunta pentru emisiune

Telespectatorii se vor putea bucura de cele mai tari jocuri, de emoțiile trăite de concurenți, de noua realitate la care vor învăța să se adapteze, de trei ori pe săptămână și în acest sezon: în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Odată cu acest anunț, Daniel Pavel le transmite și un mesaj tuturor celor de acasă: ”Ne-ați așteptat, iar noi ne-am gândit la acest moment. Un sezon mai tare ca niciodată este aproape de începere, așa că ne bucurăm să fim împreună de trei ori pe săptămână! Este oficial – în fiecare luni, marți și miercuri vă așteptăm la PRO TV și pe VOYO să descoperim cum decurge lupta dintre cele două triburi. Națiune Survivor… pregătiți?”

Cine sunt concurenții de la Survivor România 2023

12 faimoși spectaculoși, față în față cu 12 războinici însetați de glorie vor lupta în cel mai nou sezon al emisiunii de la PRO TV. Unul singur va ajunge până la final. Cine? Vom vedea într-un sezon care nu poate fi ratat, anunță postul de televiziune.

Citește și: Primul războinic de la „Survivor 2023”. Numele concurentului a fost anunțat, în direct, la PRO TV

Nume cunoscute din showbizul românesc sau din lumea internetului vor face parte din povestea Survivor România 2023. Iată lista concurenților din echipa faimoșilor:

  • Carmen Grebenișan
  • Jorge
  • Ada Dumitru
  • Ionuț Iftimoaie
  • Maria Constantin
  • Remus Bonoiu
  • Bianca Patrichi
  • DOC
  • Vica Blochina
  • Sebastian Dobrincu
  • Ștefania Stănilă
  • Gheboasă

Primul „Războinic” de la Survivor România 2023, ales de public

În urmă cu aproape o lună, publicul a ales, prin votul său, și primul concurent care va face parte din echipa Războinicilor în cel mai nou sezon al emisiunii de la PRO TV.

Timp de mai bine de o lună, opt concurenți au trăit emoții și au trecut prin probe grele. Cu toții au luptat pentru titlul de „războinic”.

Andreea Moromete și George Mihalache, alias Burmis au fost cei doi concurenți ajunsi în etapa finală. În urma votului publicului, Andreea Moromete a fost aleasă să plece în Dominicană, acolo unde se va filma competiția de la PRO TV, Survivor România 2023.

Sursă fotografii: PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter