Poveşti incredibile cu oameni salvaţi de animale

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 07 aprilie 2022, 12:14

Animalele de companie sunt bune pentru psihicul proprietarului şi nu numai. Indiferent dacă vorbim de animale sălbatice sau domesticite de mii de ani, animalele par să fie dispuse să ajute omenirea cu mult mai mult spor decât au grijă oamenii de ele. Iată câteva cazuri extraordinare de oameni salvaţi din situaţii mortale de către animale.

Purceluşa care a salvat stăpâna de la atac de cord

JoAnn Altsman avea grijă de porcul primit cadou de fiica ei, aceasta neavând loc destul acasă pentru un animal de companie atât de mare.
Într-o zi, femeia s-a prăbuşit în curtea casei cu mâna la inimă şi nu a reuşit să strige după ajutor. Purceluşa LuLu, pe care nimeni nu prea dădea doi bani şi al cărei viitor era incert după Crăciun, n-a stat pe gânduri.
LuLu a reuşit cumva să rupă gardul curţii şi să iasă pe o autostradă din apropiere. Ea a început să se întindă pe mijlocul drumului, în speranţa că va opri o maşină. Cum nimeni nu oprea, purceluşa se ridica şi mai mergea până la casă, să verficife ce face stăpâna bolnavă.
Într-un final, cineva a observat porcul uriaş care se tăvălea pe autostradă şi intra într-o curte şi a urmat-o înauntru, unde stăpâna porcului era prăbuşită pe jos.
Femeia a fost salvată la timp şi purceluşa a scăpat de la tăiere, primind prăjituri cu jeleu drept recompensă.

Capra care a alăptat fermierul rănit

Un fermier australian pe nume Noel Osbourne, de 78 de ani îşi vedea de treburi prin curte, când a aterizat într-o grămadă de bălegar pus la păstrare pentru fertilizare şi şi-a fracturat şoldul urât de tot.
Cum nu se putea mişca şi nimeni nu-l auzea strigând, bărbatul a rămas blocat acolo mai bine de 5 zile. Capra Mandy, care păştea prin zonă, a fost singura care a avut grijă de stăpânul rănit.
Capra simpatică i-a ţinut de cald noaptea, dormind lângă el şi chiar l-a lăsat să bea din laptele ei (bărbatul a găsit o sticlă pe jos) pentru a se hrăni şi hidrata.
Bărbatul a fost găsit de un cuplu care venise să cumpere un ied, la 5 zile de la accident, când abia mai respira. Capra i-a salvat viaţa.
Citeşte mai departe şi vezi alte poveşti impresionante cu oameni salvaţi de animale, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter