Povestea femeii care a aflat că este din nou însărcinată la doar câteva zile după ce a născut

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 19 ianuarie 2018, 12:42
Până în 2015, Becky Johns, avea o singură fetiță, Kayla, în vârstă de 9 ani. Un an mai târziu, însă, femeia avea să devină mama biologică a încă patru copii, care nu sunt cvadrupleți.

Atât Becky, cât și soțul ei, Jason, își doreau un frate sau o surioară pentru Kayla, așa că au decis să facă încă un copil. Ea a dat naștere celei de-a doua fetițe, Mya, în februarie 2015.

Dar când Mya avea doar câteva săptămâni, mama a aflat că este din nou însărcinată. Însă nu cu unul, ci cu trei copii. Soții Johns așteptau tripleți!

„La prima ecografie m-am tot holbat la ecran ca să mă conving”, mărturisește femeia.

După 34 de săptămâni de sarcină, Becky i-a întâmpinat pe Ryan, Raya și Phoebe. Micuții s-au născut prin cezariană, în ianuarie 2016, femeia devenind mamă a patru copii în doar 11 luni. Cazul este unic, mai ales că este foarte rar cazul de concepere a tripleților pe cale naturală. În plus, copiii au fost concepuți fiecare dintr-un ovul diferit, existând trei placente diferite.

Eram așa de mare în ultima parte a sarcinii, încât abia mă mai mișcam, iar medicii au vrut să facă cezariană mai devreme pentru că dacă aș fi intrat în travaliu, lucrurile nu ar fi mers prea bine”, a adăugat Becky Johns.

Copiii s-au născut cu toții sănătoși iar după șase săptămâni la terapie intensivă au fost trimiși acasă. Soții Johns spun că încă se acomodează cu statutul de părinți a cinci copii, însă se simt norocoși.

Citește și – Un caz la un milion. O femeie de culoare a născut un băiețel alb ca laptele

Citește și – Mama eroină. Femeia care a născut 38 de copii

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter