Pericole de Sărbători pentru copilul tău

Copilul de doi-trei ani este cel mai periculos fenomen natural pentru decorurile de iarnă, care sunt minunate – de privit, de luat, de trântit, de gustat, de băut, de jucat, de aruncat…
Iar vine Craciunul! Micutul este fascinat de ceea ce faceti inca de la primul gest de deschidere a cutiilor cu lucruri colorate pentru Sarbatori.
Il intereseaza tot, ii trebuie tot, e asa de incantat de tot ce se expune in jurul lui, incat in primele doua zile este posibil sa aveti cel mai cuminte copil din lume.
Stati linistiti, ca isi revine! Isi facea doar un plan de atac, deoarece nu prea stia cu ce sa inceapa. Profitati si voi de stupoarea initiala pentru a va asigura ca riscul este minim.
Asa ca incepeti si verificati, puneti sus sau dati altora (care nu au copii) acele surse de necaz in perioada aceasta a anului.
Sursele de caldura
Nu va ganditi numai la caloriferele care sunt mai mult sau mai putin calde acum, ci mai ales la romanticele lumanari, candele, seminee, la cuptoarele pline cu cozonaci, fripturi si alte minunatii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter