(P) Fericirea din aranjamentele florale de la The Flower Society

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 mai 2017, 18:13

Daca ai intreba designerii florali de la The Flower Society cum ar descrie o zi fericita, raspunsul lor ar fi cu siguranta legat de o zi petrecuta in mijlocul florilor, creand aranjamente florale unice si inedite.

Daca l-ai intreba pe profesorul de psihologie Kliff Arnall, raspunsul lui ar fi mai complicat, dar pe scurt ti-ar explica faptul ca formula pentru a determina cea mai fericita zi din an arata asa: O + (NxS) + Cpm/T + He, unde O semnifica sansele de a petrece cat mai mult timp in aer liber, N inseamna comunicarea cu natura, S – socializare, Cpm – amintiri din copilarie despre vara si zile fara griji, T – temperatura de afara, in timp ce He – arata  bucuria apropierii weekend-ului. Astfel, reiese ca a treia zi de vineri a lunii iunie este cea mai fericita zi din an.

Dar cum cu banii nu poti cumpara fericirea, dar poti cumpara flori (ceea ce este aproximativ acelasi lucru), iata cateva ocazii de neratat in luna iunie pentru a imparti bucurie si a darui un buchet de flori original:

  1. 1 iunie este despre copii si parinti, despre joaca, despre baloane, despre culori, despre vara si soare. Toate acestea sunt pentru un designer floral surse de inspiratie ce pot fi usor transformate intr-o poveste: ce zici de un buchet cu creioane colorate, flori si baloane? De un buchet de flori galbene si acadele colorate? Cum pentru cine? Pentru copilul din tine, pentru mama ta, pentru cea mai buna prietena a ta din copilarie, sau pentru seful tau, ca sa ii amintesti ca in luna iunie ti-ai luat concediu.
    Buchete
  2. 5 iunie – ziua invatatorului. Anunta-ti colegii ca o sa intarzii la birou pe 5 iunie pentru ca te duci la scoala cu un buchet de flori pentru invatatoarea ta, profesorul tau preferat sau pentru doamna diriginta. Sau poti face aceasta bucurie invatatoarei copilului tau. In oricare dintre cazuri, un buchet de flori personalizat va transmite emotie si va infrumuseta ziua persoanei la care te gandesti.
  3. 16 iunie – final de an scolar. Prima imagine ce iti vine in minte cand te gandesti la acest eveniment sunt bratele pline de flori ale profesorilor. Ce mod mai frumos de a spune “multumesc” la final de an decat un buchet de flori personalizat…in functie de materia predata. Ce zici de aceasta idee? Poate un buchet rosu-alb-albastru pentru doamna de franceza sau unul impachetat intr-un ambalaj cu versuri, pentru profesorul de limba romana. Hai sa vedem, tu ce idei mai ai?
  4. A treia zi de vineri din luna iunie. Un buchet de flori nu poate lipsi din cea mai fericita zi a anului (dovedita stiintific!) In culori vesele, asortat cu zambetul tau sau al persoanei careia vrei sa i-l oferi.
  5. Cu alte cuvinte, un aranjament floral este un motiv de bucurie in orice zi. Iar un aranjament de flori personalizat la The Flower Society va spune exact povestea ta si a motivului tau de a fi fericita.

The Flower Society este mai mult decat un shop floral, este un atelier de aranjamente originale, personalizate, unde fiecare buchet spune povestea pe care tu vrei sa o transmiti celui caruia ii vei darui de fapt, un moment de fericire.

Site / Facebook/ Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter