(P) 4 zile în paradisul Delta Dunării

De Unica.ro, pe
Perfect pentru familiile cu copii, dar și pentru seniorii în căutare de relaxare, Gulliver Delta Resort este un complex hotelier în stil tradițional lipovenesc, cu o poziție excelentă în Delta Dunării la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina.

Amplasat într-un cadru natural idilic la numai 10 minute de mers cu barca de Murighiol, localitatea cu ape violet, Gulliver Delta Resort își propune să le ofere turiștilor momente de vacanță unice departe de agitația marilor orașe.

Mica oază de relaxare

Poți pătrunde în tainele misteriosului tărâm Delta Dunării, pornind într-o excursie cu barca pe canalele mozaicate cu lotuși și nuferi, protejați la nivel internațional. Pasionații de birdwatching pot descoperi Delta Dunării fie la răsărit, când păsările te vor încânta cu trilurile lor, sau la amurg când lumina apusului colorează apele în nuanțe roșiatice.

La Gulliver Delta Resort, ambarcațiunile noi te conduc către habitatul păsărilor, pe canalele cu vegetație abundentă, dar și pe trasee ceva mai îndepărtate către Sulina, capitala piraților, Letea, pădurea care adăpostește cai sălbatici sau la Sfântu Gheorghe, localitatea cu plaje sălbatice incredibile.

Danube Delta, Romania

Activități distractive la Gulliver Delta Resort

Dacă rămâi în incinta complexului Gulliver Delta Resort, te poți relaxa în grădina cu vederi către paradisul apelor, dotată cu balansoare și hamace așezate la umbra salciilor plângătoare. La fel de bine, în zilele fierbinți de vară te poți răcori la piscina împrejmuită de șezlonguri cu umbreluțe sau la barul care servește înghețată.

unica.Delta Dunarii.24.05.2017.GT (3)

Pentru vacanțele în familie alături de cei mici, Gulliver Delta Resort dispune de un loc de joacă dedicat copiilor, cu tobogane, căsuțe colorate, trambuline și leagăne. Cei activi își pot petrece timpul la masa de foosball, la ping-pong, șah sau badminton.

La Gulliver Delta Resort, pasiunea pentru pescuit este încurajată indiferent de vârsta participantului, care poate practica activitatea preferată direct de pe pontoanele hotelului.

De Mădălina Isar

Oferta Speciala Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

Weekend in Delta pentru toti romanii 4 zile

*Tarife de la 488 lei/persoana, date de plecare: 25.05; 05.06; 08.06.

*Tarife de la 594 lei/persoana, date de plecare: 15.06; 22.06; 29.06.

Servicii incluse: 3 nopti de cazare conform programului ales (demipensiune/pensiune completa/all inclusive tip bufet), transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter