O tânără s-a angajat ca asistentă la spitalul în care a învins cancerul de două ori

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 09 octombrie 2017, 16:55
Montana Brown, o tânără în vârstă de 24 de ani din SUA,  s-a angajat recent ca asistentă la AFLAC Cancer Center din Atlanta, Georgia. Un vis împlinit, care în urmă cu 20 de ani părea imposibil de realizat.

Montana a avut o copilărie marcată de lupta încrâncenată cu cancerul, luptă pe care a câștigat-o de două ori. Primul șoc a venit la vârsta de doar doi ani, când a fost diagnosticată cu rabdomiosarcom (RMS) o tumoare malignă a ţesuturilor moi, o formă de cancer rar întâlnită la copii. Timp de un an, a făcut chimioterapie la centrul de tratare a cancerului AFLAC.

Apoi viața și-a reluat cursul firesc, iar Montana a început să uite treptat de chinurile chimioterapiei, de mirosul de spital și de toate amintirile neplăcute care i-au zdruncinat copilăria.

Totul a decurs bine, rezultatele analizelor erau neașteptat de bune, iar fetița a început școala câțiva ani mai târziu. A intrat în echipa de majorete și era foarte bună la gimnastică. Dar la vârsta de 15 ani vârsta ei a luat din nou o întorsătură neașteptată. Iar a început să se simtă rău și părinții au dus-o la spital, unde au aflat o veste cum plită: cancerul revenise.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter