O tânără a aflat că are o boală rară după ce nu a mai reușit să citească mesajele pe telefon

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 18 aprilie 2018, 19:49
O tânără de 19 ani din Marea Britanie s-a alarmat pentru că nu mai vedea să citească mesajele primite pe telefon și când a mers la doctor a descoperit că suferă de o boală rară.

Problemele lui Charlotte Taylor au început când tânăra nu mai reușea să citească mesajele pe care le primea pe telefon. Deși inițial medicii nu depistat vreo problemă, în urma unui control oftalmologic a aflat că nervii optici erau umflați, ceea ce indica o problemă gravă.

Rezultat investigațiilor a fost unul devastator: tumoră cerebrală neoperabilă, conform mirror.co.uk.

“Pentru că tumoarea este inoperabilă tot ce avem este chimioterapia și radioterapia. Din nefericire, a fost necesar să oprim tratamentul după o săptămână din cauza rănii provocate de biopsie.

Aceasta s-a infectat iar medicii au curățat rana și i-au administrat șapte zile de antibiotice” a mărturisit John Taylor, tatăl fetei.

Familia și prieteni încearcă disperat să strângă bani pentru tratamentul tinerei care nu este disponibil momentan prin intermediul Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie.

Diagnosticul ei este glioblastom de grad IV. Glioblastomul este cea mai agresivă formă de tumoră derivată din celulele gliale. Fiind o formă rară de cancer, variantele de tratament sunt limitate.

Citește și: 

Cercetătorii au descoperit un tratament împotriva cancerului de plămâni ce reduce riscul de mortalitate

Un simplu test de urină ne-ar putea ajuta pe viitor să depistăm cancerul

Sursă foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter