O studentă și-a vândut virginitatea unui actor de la Hollywood pentru 1.2 milioane de euro

De Oana Savin, pe

Jasmin, o studentă în vârstă de 26 de ani din Londra, și-a scos la licitație virginitatea și a vândut-o pentru suma de 1.2 milioane de dolari unui actor de la Hollywood ce locuiește în Los Angeles.

Se pare că bărbatul, al cărui nume nu a fost făcut public, este un om de afaceri din Munich și fost jucător al Manchester United. Cei doi au ieșit deja la cină și au stabilit ca ziua cea mare să aibă loc în aprilie la un hotel din Germania.

Citește și: Kim Kardashian și-a pierdut virginitatea, la 14 ani, cu nepotul lui Michael Jackson

Jamin a declarat pentru Daily Mail că este o admiratoare a celui care a câștigat lictația.

„Părinții mei m-au susținut de la început. Știu totul și sunt de acord. Am 26 de ani și sunt destul de matură pentru a lua propriile decizii. Cum deja am întâlnit actorul și eram de mult timp admiratoarea lui, sunt mai emoționată pentru faptul că îl cunosc decât pentru că îmi pierd virginitatea. Dar cine știe, poate voi fi și mai emoționată când ne vom întâlni la hotel”, a declarat tânăra.

Citește și: O cântăreață e sinceră: “Mi-am pierdut virginitatea la 16 ani, pe scaunul din față al unui Volvo”

Jamin și-a scos virginitatea la licitație anul trecut, când un medic a demonstrat clinic că tânăra nu a fost atinsă de niciun bărbat. Cel care câștiga licitația putea cere o a doua opinie unui medic care trebuia să meargă cu el la hotel și să participe la momentul cel mare.

Cu banii câștigați, studenta dorește să își deschidă propria afacere.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter