O prezentatoare de la BBC a dezvăluit că mai are „câteva zile de trăit”. Mesajul impresionant pe care l-a transmis

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 05 septembrie 2018, 13:58

UPDATE 5 septembrie. Din păcate, Rachel s-a stins din viață în dimineața zilei de 5 septembrie. ”Frumoasa și curajoasa noastră Rachel a murit în pace, azi dimineață, înconjurată de familie”, este mesajul transmis de soțul prezentatoarei TV.

Rachel Bland, prezentatoare la BBC Radio 5, care suferă de cancer, a spus pe rețelele de socializare că mai are doar „câteva zile de trăit”. Mesajul dureros pe care l-a transmis știrista.

Rachel, în vârstă de 40 de ani, a primit diagnosticul de cancer la sân în noimbrie 2016 și de atunci s-a zbătut să învingă boala cumplită. Conform mesajului transmis de aceasta pe contul de Twitter, a pierdut această luptă, iar zilele până la deznodământul sfâșietor sunt tot mai puține, informează BBC.

<>, a scris Rachel pe Twitter.

Atât prietenii, colegii, cât și și oamenii care o urmăresc pe rețelele de socializare au transmis mii de mesaje pentru a-și exprima părerile de rău.

„Zile. Devastator. Rachel, știu că nu schimbă nimic faptul că mă gândesc la tine ( și la timpul magnific pe care l-am petrecut împreună în direct, în special distracția de fiecare noapte)”, i-a scris un coleg.

„Îmi pare foarte rău, postarea ta a ajutat la schimbarea modului în care oamenii vorbesc despre toate astea. Ești minunată” a fost un alt mesaj.

Cancerul mamar este cel mai frecvent dintre toate tipurile de cancere la femei și reprezintă principala cauză de deces prin cancer la femeile europene, potrivit Societății Europene de Oncologie Medicală. 70% din cazurile de cancer de sân sunt descoperite prin autoexaminare, dar nu toți nodulii sunt detectați la palpare, motiv pentru care specialiștii recomandă efectuarea periodică a unei ecografii mamare sau a mamografiei, pentru femeile ce au trecut de 50 de ani.

Citește și: 

A murit unul dintre membrii trupei Nick Cave & The Bad Seeds

A postat o fotografie pe rețelele de socializare și a primit amenințări cu moartea. Ce a surprins o tânără în imagine

Sursă foto: shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter