O femeie a încercat să îşi ucidă soţul la 20 de zile de la nuntă

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 22 martie 2019, 12:06
 O femeie din Argentina a șocat o lume întreagă cu tentativa de a-și ucide soțul la 20 de zile distanță de momentul în care îi jurase iubire și credință pentru tot restul vieții în fața altarului.

Planurile unui bărbat de a trăi alături de femeia iubită, pe care o luase de nevastă de numai 20 de zile, s-au năruit rapid atunci când aceasta a încercat să îl omoare, conform libertatea.ro.

Se pare că nu a fost vorba de vreun gest spontan, ci de un plan bine pus la punct de proaspăta mireasă. În acțiunea sa, aceasta ar fi fost ajutată de un fost iubit, un paraguayan care locuia în Argentina.

Cei doi suspecți i-au dat în cap bărbatului și apoi l-au atârnat în ștreang pentru ca totul să pară o sinucidere. Pentru ca povestea să pară una credibilă, femeia a alertat vecinii, cerându-le ajutor și povestindu-le că și-a găsit soțul spânzurat de o grindă.

Mirele în vârstă de 44 ani a supraviețuit miraculos atacului. Chiar dacă starea lui a fost gravă, acesta și-a revenit din comă și a povestit totul polițiștilor.

Atât femeia, cât și presupusul complice, au fost arestați lângă Buenos Aires și urmează să dea explicații în fața oamenilor legii.

Poliția suspectă faptul că mobilul planului diabolic ar fi fost însușirea bunurilor victimei de către cei doi suspecți, printre care și atelierul de vânzare şi reparare de anvelope din Quilmes, unde s-a petrecut fapta.

Sursă foto: Facebook, Shutterstock.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter