Nouă asistente care lucrează în aceeași secție a unui spital sunt gravide în același timp

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 23:45
Situația uimitoare și totodată amuzantă de la spitalul din Maine a devenit virală pe internet după ce pe pagina oficială de Facebook a apărut o fotografie cu viitoarele mămici. 

Cele nouă femei din Statele Unite ale Americii, toate asistente ale secției de neonatologie a unui spital din Maine, nu și-au propus să rămână însărcinate în același timp, ci a fost mai degrabă o întâmplare fericită. Nașterile sunt programate în decurs de 4 luni, între lunile aprilie și iulie, potrivit CNN.

După ce prima asistentă a dat vestea că este însărcinată, anunțurile au început să fie tot mai multe, astfel că femeile le-au primit cu uimire și bucurie, iar toată această poveste le-a apropiat și mai mult.

Unitatea medicală din Portland a anunțat această neașteptată creștere a natalității printr-o fotografie pe contul oficial de Facebook. În imagine, opt dintre cele nouă femei sunt îmbrăcate în costumul de asistente și fiecare ține în mână un cartonaș colorat pe care este scrisă data la care va veni pe lume bebelușul.

Pentru că unii oameni s-au arătat îngrijorați de faptul că în perioada verii nu o să fie suficient personal în secția de neonatologie, reprezentanții spitalului i-au asigurat că situația este sub control: „Nu vă faceți griji, avem un plan!” au transmis aceștia.

„Asistentele medicale s-au sprijinit de la început și vor continua să facă acest lucru până când vor naște toate” a adăugat conducerea centrului medical.

„Este chiar drăguț să vin la serviciu și să văd cum și altor femei însărcinate le cresc burticile în același ritm și să vorbim despre această experiență prin care trecem împreună”,  a declarat una dintre asistente, Amanda Spear.

Ulterior, pe pagina de Facebook a Centrului Medical din Maine a apărut o fotografie în care erau toate cele nouă asistente.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter