A născut dar nu știa că este însărcinată: „Credeam că sunt grasă”

De Oana Savin, pe
O tânără mamă de 21 de ani a suferit șocul vieții când s-a trezit în miezul nopții pentru a merge la toaletă dar a sfârșit prin a naște nu unul, ci doi copii.

Beth Bamford susține că nu știa că este însărcinată și a răma uimită când a ajuns să nască singură, în baie.

Fata a născut-o pe fetița ei, Willow, în timp ce iubitul ei, Andy Morris, în vârstă de 22 de ani, dormea în camera de alături.

Beth a chemat ambulanța, iar medicii de la serviciul de urgențe au ajutat-o să elimine placenta după naștere, însă a ajuns să o nască și pe gemena Freya. Tânăra mămică a fost terifiată când a văzut că micuța nu respiră, însă cei de la serviciul de urgență au îndrumat-o pentru a o ajuta să respire.

Fata, care mai are doi copii, a mers des la medic crezând că este bolnavă însă nimeni nu și-a dat seama că este însărcinată.

Ea spune că nu a avut niciun semn deoarece încă avea menstruație, nu mânca mai mult ca de obicei, iar greutatea acumulată a pus-o pe seama „grăsimii”.

Totuși, Bamford susține că gemenele sunt o surpriză frumoasă pentru întreaga familie.

Este un mare șoc, dar și o surpriză frumoasă. Nu am știut nicio clipă că sunt însărcinată. Eram în patr cu partenerul meu când am început să am mici dureri. Nu am spus nimic dar am mers la parter pentru a-mi lua un pahar cu apă, însă durerile s-au intensificat. Am crezut că am nevoie la toaletă. Încă eram așezată pe toaletă când am născut. Nu am avut timp să simt nimic când s-a întâmplat”, a povestit Beth pentru Metro.co.uk.

A fost totul pe fugă. Acum eram în dureri și în momentul următor aveam doi copii. Cei de la serviciul de urgențe mi-au spus că trebuie să elimin placenta. Am împins din nou dar a ieșit un alt bebeluș, nu placenta. A fost un șoc”, a continuat ea.

Medicii cred că Beth era însărcinată în 37 de săptămâni în momentul în care a născut pe 21 februarie. Atât ea cât și bebelușii au fost internați timp de o săptămână pentru a fi monitorizați dată fiind situația în care s-au născut.

Citește și: Un bărbat și-a dat soția în judecată după ce s-a certat cu ea și s-a aruncat din mașină

Citește și: Un fotograf de nunți a bătut mirele pentru că mireasa avea doar 15 ani

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter