Musical şi travesti la „Dansez pentru tine”

De Unica.ro, pe

Vineri seara, perechile de la „Dansez pentru tine” vor dansa musical, iar stilurile trase la sorti vor avea ca tema travestiul.
Astfel, Corina Bud va fi Alice în Ţara Minunilor,  Lavinia va face parte din Familia Flintstone, Roxana Ionescu va interpreta Robin Hood, Corina Caragea va juca în Cocoşatul de la Notre Dame, iar Cove va interpreta în stilul sau umorist Asterix şi Obelix. Va fi seara musicalului şi a personajelor de poveste, dar şi a temei Travesti pe care telespectatorii Pro Tv o vor regăsi în stilurile de dans trase la sorţi.

Astfel că Roxana Ionescu şi Ştefan vor dansa electric boogie, Corina Bud şi Edy vor dansa Bollywood, iar Lavinia şi Decebal au tras la sorţi rock’n’roll. Înainte să înceapă concursul, ringul va fi încalzit în tema Travesti de către deja celebrele Veveriţe Vesele care au cucerit telespectatorii la „Românii au talent”.

 Jean de la Craiova şi Cosmina Dobrota, Jean şi Maricica din serialul „Mostenirea”, de la Pro Tv vor intra în ringul de la „Dansez pentru tine” în paşi de Bollywood pentru a ajuta pe cineva aflat la nevoie. Spectacolul va fi total când în luminile reflectoarelor vor intra actorii Carmen Tănase şi Pavel Bartoş care vor interpreta în scop caritabil un dans plin de amuzament şi expresivitate. Flăcărica din „Moştenirea” va fi vineri la Dansez pentru tine Barbra Streisand, iar prezentatorul de la „Romanii au talent” va fi Adriano Celentano.

Momentul culminant al serii va fi cel al duelului când telespectatorii vor fi singurii care pot decide viitorul perechilor Corina Caragea şi Ştefan şi Cove şi Claudia în competiţia visurilor.

Vezi în galeria foto imagini din emisiunile precedente!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter