Corina Caragea a debutat în televiziune în emisiunea „Surprize, surprize”. În ce relații au rămas știrista și Andreea Marin

De Unica.ro, pe

Corina Caragea (39 de ani) a debutat în televiziune în baletul emisiunii „Surprize, surprize”. Recent, prezentatoarea TV a vorbit despre relația dintre ea și gazda celebrei emisiuni TVR, Andreea Marin (47 de ani).

Corina Caragea a debutat în televiziune în emisiunea „Surprize, surprize”. În ce relații au rămas știrista și Andreea Marin

„Am stat acolo numai trei luni, căci am depus CV-ul la un concurs pentru o televiziune de știri. Am fost chemată la interviu și a trebuit să renunț la TVR. Am învățat, totuși, în acea scurtă perioadă. Sunt recunoscătoare că am intrat în lumea televiziunii direct în mijlocul celor mai buni la acea oră de pe piață”, a declarat Corina Caragea pentru VIVA!.

„Pentru mine nu era ușor, nefiind dansatoare. În plus, mă împărțeam între repetiții și cele două facultăți. Am legat prietenii și îmi amintesc cu drag de petrecerile noastre. Și acum mai păstrăm legătura. Într-adevăr, pentru acele vremuri, era totul wow – de la costumele sclipitoare trimise din Spania până la vedetele pe care le întâlneam în platoul emisiunii”, a mai spus știrista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

EXCLUSIV. De ce nu vorbește Corina Caragea niciodată despre relația ei

EXCLUSIV. Ce părere are Corina Caragea despre operațiile estetice. „Nimeni nu a reușit până acum să câștige meciul cu timpul ”

EXCLUSIV. Pe ce cheltuie Corina Caragea cei mai mulți bani

„Andreea era mâna care conducea cu fermitate o producție uriașă. Muncea enorm, ca și toată echipa, dar ne și distram după emisiuni. Mai păstrăm legătura. Ne-am mai întâlnit prin prisma meseriei. O admiram și atunci, o admir și acum, și mă bucur că am avut privilegiul să lucrez cu ea. De fapt, mi-a fost șefă. (zâmbește) Și cu o parte dintre fete mai păstrez legătura, mai avem întâlniri din când în când și depănăm amintiri”, a încheiat Corina Caragea.

Andreea Marin a găzduit emisiunea „Surprize, surprize” timp de 18 sezoane, de-a lungul a 9 ani.

„Eu am ales să fie ultimul an de «Surprize», pentru că am aflat că sunt însărcinată. M-am retras pentru Violeta. Mi-am dorit atât de mult acest copil și l-am avut greu. Mi-am dorit să nu fiu o mamă care nu dă pe-acasă având un copil abia născut. Eram și director la «Surprize», lucram de luni până duminică. Nu puteam să-mi cresc copilul așa. Mi-am reconstruit viața punând-o pe ea pe primul plan și încă e așa”, declara Andreea Marin în trecut.

O altă jurnalistă și-a făcut debutul în baletul emisiunii „Surprize, surprize”, Olivia Păunescu (36 de ani), prezentatoarea Observator 12.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter