Fiica lui Smiley, în culise la „Românii au talent”. Cum a filmat-o Pavel Bartoș / Video

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 20 ianuarie 2023, 13:21

Pavel Bartoș a postat un videoclip, cu doar câteva ore înainte de premiera sezonului 13 a emisiunii „Românii au talent”, în care anunță că Smiley, colegul lui de prezentare, a decis să îl „înlocuiască” după 13 ani în care au făcut echipă.

Noul sezon „Românii au talent” va debuta în această seară la PRO TV. În sezonul 13 concurenții își vor etala talentul în fața juriului, dar și a publicului, pentru a ajunge să câștige premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro.

Pavel Bartoș „înlocuit” de Smiley la Românii au Talent

Într-un filmuleț pe care l-a postat pe pagina de Facebook, prezentatorul de la PRO TV explică întreaga poveste. Din fericire nu este vorba de o înlocuire reală, Pavel Bartoș referindu-se la fiica lui Smiley.

Micuța Josephine a venit să își viziteze tatăl în timpul filmărilor pentru noul sezon „Românii au Talent”, iar Pavel Bartoș nu a ezitat să imortalizeze momentul.

„Șocant, nu-mi vine sa cred, după 13 ani, iată ce mi se întâmplă! Smiley m-a înlocuit la Romanii au talent. Acum n-am cum să nu fiu fericit pentru el, dar să nu fiu trist pentru mine. Vedeți diseară ce se întâmplă, de la 20:30 începe Românii au talent! V-am pupat!”, a scris prezentatorul pe contul de Facebook.

Românii au Talent, sezonul 13, vineri la PRO TV

La finalul anului trecut, PRO TV anunța premiera celui mai nou sezon al emisiunii „Românii au Talent”. Dacă până acum emisiunea începea an de an în prima săptămână a lunii februarie, în 2023 nu va mai fi la fel.

Citeşte șiCum arată acum Adrian Țuțu, primul câștigător „Românii au Talent”. Premiera sezonului 13, vineri, la PRO TV

Potrivit anunțului făcut de PRO TV „Românii au Talent” va avea premiera pe 20 ianuarie 2023, de la ora 20:30!

Cel de-al 13-lea sezon îi va avea ca jurați pe cei cu care deja fanii show-ului s-au obișnuit. Andra, Dragoș Bucur, Mihai Bobonete și Andi Moisescu 

Prezentatorii talent-showului Românii au Talent de la PRO TV vor fi, ca în fiecare ediție, Smiley și Pavel Bartoș.

Câştigătorii celor 12 finale 2011-2022

Anul 2011, în primul sezon al show-ului, câştigătorul a fost hip-hoperul Adrian Ţuţu.

Anul 2012, al doilea sezon, marele premiu a mers la magicianul Cristian Gog.

Anul 2013, sezonul trei, l-a avut câştigător pe dresorul de câini Bruno Iacobeţ.

Anul 2014, al patrulea sezon, a mers la Brio Sonores, o trupa de muzică, din Republica Moldova.

Anul 2015, sezonul cinci, show-ul Românii au talent a fost câştigat de Speedcubing, un grup de trei tineri care au făcut spectacol din rezolvarea cubului Rubik în timp record.

Anul 2016, sezonul şase, a fost anul în care premiul a revenit unei voci. Tânăra Laura Bretan, cu vocea ei de soprană, a cucerit marele premiu de 120.000 de euro.

Anul 2017, sezonul şapte, Lorelai Moşneguţu, fetiţa născută fără mâini şi fără femur la ambele picioare.

Anul 2018, ediţia opt a show-ului a fost câştigată de coregraful Emil Rengle, cu un număr de dans. Rengle fusese anterior coregraf al trupei de dans de la Vocea României, tot de pe Pro TV.

Anul 2019, în sezonul nouă, marele premiu a mers la Ana Maria Pantaze.

Anul 2020, în sezonul zece, marele premiu a fost câştigat de Radu Palaniţă, un mecanic auto care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu.

Anul 2021, în sezonul 11, marele premiu a fost câştigat de Ana Maria Mărgean, o fetiţă ventriloc în vârstă de 11 ani. A primit Golden Buzz de la Andra.

Anul 2022 – premiul cel mare a fost câștigat de Darius Mabda.

Sursă fotografie: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter