Andrei Gîrjob, concurent la Românii au Talent: „Când Smiley și Pavel au ieșit pe scările hotelului, m-am panicat, am rupt foaia și am plecat” / Exclusiv

De Unica.ro, pe

Andrei Gîrjob a apărut în prima ediție a sezonului 13 #magic, Românii au Talent. Concurentul l-a făcut până și pe Dragoș Bucur, care nu crede în magie, să îl aprecieze! Nu este prima dată când s-a înscris la preselecții și, dacă acum a impresionat cu numărul lui de magie, dar și cu asemănarea cu Dani Oțil, la prima încercare a renunțat când a dat ochii cu Smiley și Pavel Bartoș.

Andrei Gîrjob a prezentat momente de magie pe scena Românii au Talent. Tânărul a reușit să impresioneze jurații, în prima ediție a sezonului 13 #magic, cu momentele sale la care lucrează de ani buni.

Andrei Gîrjob: „M-am panicat, am rupt foaia și am plecat, dar în mine a rămas gândul la această provocare”

Andrei Gîrjob a mai vrut o dată să participe la emisiunea de la Pro Tv, însă chiar înainte de preselecții a dat înapoi, după cum ne-a dezvăluit în interviul de mai jos.

Andrei, ce te-a făcut să te înscrii abia în sezonul 13 al show-ului Românii au talent?

Prima oară m-am înscris la preselecțiile Românii au talent în 2010 când eram student. Aveam prea puțină experiență sub centură la momentul respectiv.

Preselecțiile aveau loc la un hotel din Timișoara, iar când Smiley și Pavel au ieșit pe scările hotelului să ne întâmpine și să ne spună să pregătim foile pentru înscriere, m-am panicat, am rupt foaia și am plecat, dar în mine a rămas gândul la această provocare. Mi-am dorit să duc la bun sfârșit ce am început în 2010.

Andrei Gîrjob, Românii au Talent: „Din 2013 încoace, sunt full time entertainer și sunt prezent la emisiuni și show-uri TV”

Ce sentimente te-au încercat când ai ajuns în fața juraților? Mai e loc de emoții înainte de a prezenta un moment?

Fiind job-ul meu unic, aș spune că sunt obișnuit cu astfel de experiențe. Din 2013 încoace, sunt full time entertainer și sunt prezent la emisiuni și show-uri TV. Chiar și așa, emoțiile există în continuare, fac parte din rutină, ca să zic așa. Mă bucur că simt adrenalina și emoțiile înaintea unui show de magie, faptul că am emoții îmi arată cât de important este pentru mine ceea ce fac.

Cât ai muncit pentru a pregăti ceea ce ai arătat juraților și celor de acasă în această etapă a emisiunii? Dar în general când pregătești un moment nou?

Așa, minus plus, cu aproximație, în jur de 20 de ani?! E greu să construiești un timeline pentru că de la vârsta de 14 ani sunt mai mereu cu cărțile în mână și zilnic mă asigur să mă antrenez, să citesc și să scriu material nou.

Nu există școală de magie care te învață magie, showmanship, social media, managementul afacerii și comunicare. Sunt autodidact de când am început și am învățat de unul singur tot ce a fost nevoie pentru a susține un business în magie astăzi. Fiecare experiență m-a adus în punctul în care sunt astăzi.

Ce spune familia despre prestația lui Andrei la sezonul 13 #magic: „Am fost un pic cam serios, dar voi avea grijă data viitoare să-mi vedeți mai mult zâmbetul”

Ce reacții ai primit după participarea la Românii au talent?

În general, ascult părerile familiei, prietenilor și ale celor care mă urmăresc pe social media și m-au văzut live. Se zice că am fost un pic cam serios, dar voi avea grijă data viitoare să-mi vedeți mai mult zâmbetul.

Ce ar trebui să știe cititorii noștri despre tine?

Că dacă vor să mă cunoască și să mă vadă, pot face asta în diferite locuri din București și, câteodată, și în țară. În ultimii 10 ani, am dezvoltat mult ramura de restaurant magic în Capitală, având în portofoliul meu peste 29 de restaurante, pub-uri și localuri cu care am colaborat.

Ideea acestui tip de divertisment implică un mini-show de magie pentru clienți oferit din partea localului, o experiență memorabilă într-o seară care poate nu promitea magie. Pe site-ul meu, www.andreigirjob.ro, precum și pe rețelele de social media cu același nume, vă țin la curent cu programul meu.

Foto: Pro Tv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter