Motivul pentru care Kate Middleton vorbește atât de rar în public

De Mihaela Dobre, pe
Caută „Kate Middleton” pe Google și vor fi afișate 26,3 milioane de rezultate. Numele ei este căutat pe Internet aproape de două ori mai mult decât cel al Reginei Elisabeta a II-a sau al lui Barack Obama. Dar în ciuda aparițiilor ei foarte dese, o auzim foarte rar vorbind în public.

Un lucru ciudat, având în vedere că Ducesa de Cambridge este una dintre cele mai populare femei din lume. Vocea ei a fost auzită prima dată în public în momentul în care a fost anunțată oficial logodna ei cu Prințul William. Acela a fost momentul care a marcat prima incursiune a lui Kate Middleton în viața publică.

Cu toate acestea, după nunta ei cu Prințul William din 2011, Kate a continuat să își păstreze discreția. Presa britanică speculează că acest lucru ar putea face parte dintr-un acord dintre Prințul William și Regina Elisabeta, în care el și Kate să ducă o viață cât mai apropiată de normalitate, spre deosebire de primii ani de căsătorie ai Reginei cu Prințul Philip.

Acum că Regina a îmbătrânit, Kate Middleton și Prințul William se află din ce în ce mai mult în centrul atenției. Ducii de Cambridge se așteaptă să primească tot mai multe responsabilități regale pentru a mai diminua din munca pe care trebuie să o îndeplinească Regina.

Fiecare apariție publică a lui Kate Middleton este intens mediatizată, fără ca aceasta să rostească nici măcar o frază în fața jurnaliștilor.

Dar care este motivul pentru care nu face mai multe discursuri oficiale? Ea este văzută în mod constant interacționând cu oamenii, concentrându-și în special atenția asupra copiilor și a bolnavilor.

Potrivit presei britanice, Ducesa de Cambridge nu se simte confortabil să vorbească în public. După primul ei speech din 2012, Kate i-a spus unui invitat „Găsesc discursurile extrem de enervante”.

Un alt motiv pentru care Ducesa vorbește foarte rar în public, ține de faptul că membri Familiei Regale Britanice sunt conștienți de faptul că popularitatea lor depinde de misterul în care sunt învăluiți și de corelările pe care le fac oamenii. Așa cum a spus Prințul Harry într-un interviu recent, când a fost întrebat cum împacă viața personală cu responsabilitățile regale, „Nu vrem să diluăm magia”.

Citește și – De ce Kate și William nu se țin niciodată de mână în public

Citește și – Care sunt regulile pe care trebuie să le respecte o prințesă

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter