Mailul Selenei Gomez a fost spart. Fotografii nud și date personale ale cântăreței, postate pe net

De Oana Savin, pe
O femeie de 21 de ani din New Jersey, Statele Unite, a fost acuzată că i-a spart contul de mail al Selenei Gomez. Mai mult, ea a publicat pe internet date personale ale vedetei, precum și fotografii nud cu aceasta.

Susan Atrach este acuzată de furt de identitate, infracțiuni de accesare și folosire a informațiilor de pe computer pentru a comite fraude și pentru a controla sau a obține bani.

În perioada iunie 2015-februarie 2016, mailul Selenei Gomez a fost spart de mai multe ori, iar Atrach a furat o parte din datele starului muzical. Ea a păstrat aceste date pentru a le posta ulterior în mediul online, conform Page Six.

În anul 2017 au fost postate pe contul de Instagram al lui Susan mai multe fotografii nud cu Justin Bieber realizate de Selena. Contul ei a fost blocat temporar. Aceste fotografii au fost făcute în 2015, când cei doi se aflau în vacanță în Bora Bora, moment în care contul de mail al Selenei a fost spart.

Acum, Susan riscă nouă ani de închisoare. Sentința va fi dată pe 27 august.

Selena Gomez și Justin Bieber au avut o relație tumultoasă, ce a durat câțiva ani. În acest timp, ei s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, ultima despărțire având loc la începutul acestui an. Luna aceasta, Justin Bieber s-a logodit cu o fostă iubită, Hailey Baldwin, nepoata actorului Alec Baldwin.

Citește și: Ed Sheeran vrea să amplaseze grilaje în jurul casei pentru a ține departe oamenii străzii

Citește și: Surorile Cheeky Girls, dezvăluiri șocante după ce au dispărut din showbizz

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter