Logodnicul a părăsit-o cu trei zile înainte de nuntă, dar ea s-a prezentat la altar dintr-un motiv impresionant

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2017, 10:47
Carly Akers are 30 de ani și două fiice, de doi și șase ani cu Shaun, bărbatul cu care avea o relație de nouă ani și urma să îi fie soț. Femeia spune că atunci când a fost cerută în căsătorie s-a simțit cea mai fericită femeie din lume.

După ce și-a anunțat familia de logodnă, fratele ei și iubita acestuia au hotărât să se căsătorească și ei, iar cei patru au stabilit să facă nunta în aceeași zi, la același hotel.

Însă cu doar trei zile înainte de marele eveniment, logodnicul lui Carly, a decis să anuleze nunta.  Cu câteva zile înainte să se căsătorească, Carly Akers a aflat că viitorul ei soț o înșela, s-au certat, iar el a negat acuzațiile, spunând că dimpotrivă, ea a fost cea care a „călcat strâmb” cu ani în urmă și a decis să anuleze nunta.

Însă, toată lumea a trăit cu speranța că bărbatul se va răzgândi, iar în ziua cea mare Carly a îmbrăcat rochia de mireasă și și-a sunat logodnicul, spunându-i că este pregătită să îi devină soție: „Vineri dimineața m-am îmbrăcat în rochia de mireasă, fetele în domnișoare de onoare și l-am sunat spunându-i că suntem pregătite pentru nuntă. Răspunsul lui, pe un ton rece, a fost că nu va avea loc nicio nuntă, apoi a închis brusc”.


Chiar dacă a fost devastată, femeia a mers la propria nuntă fiindcă le-a promis celor două fiice ale sale că vor fi domnișoare de onoare.

„Nunta trebuie să fie cea mai frumoasă zi din viața unei femei. În cazul meu, a fost cea mai tristă”, a povestit femeia cu lacrimi în ochi.

Invitații veniseră pregătiți pentru o nuntă dublă, însă, în cele din urmă, Carly a pășit spre altar însoțită doar de fiicele ei.

Citește și – Scrisoarea unei femei înșelate pentru fostul ei iubit

Citește și – Soțul ei a părăsit-o și i-a lăsat această scrisoare

Foto – 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter