Locuri romantice cu Fainoşag din România

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 02 septembrie 2021, 14:24

Nu trebuie să mergi până în Grecia sau la Paris ca să petreci un weekend romantic cu persoana iubită. România este plină de locuri cu Fainoşag, unde un cuplu se poate distra în voie. Vezi care sunt cele mai romantice locuri cu Fainoşag din România.

Tunelul iubirii din Caransebeş

Poate nu atât de faimos ca alte locuri din România, tunelul iubirii de la Caransebeş este clar un loc romantic cu Fainoşag din belşug.
Comparat adesea cu tunelul iubirii din Kleven, Ucraina, cel din Caransebeş poate deveni rapid o atracţie turistică tematică, mai ales că în ultimii ani sărbătorim şi noi Sfântul Valentin.
Tunelul iubirii plin de Fainoşag se găseşte pe calea ferată secundară, dintre Caransebeş şi Bouţari (Calea ferată Caransebeş-Bouţari-Subcetate).
Dacă tot sunteţi în zonă, puteţi face o vizită şi altui loc cu Fainoşag, Sarmizegetusa.
Locuri romantice cu Fainoşag din România

Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac

Deşi nu poate fi deschis tot timpul anului, Hotelul de gheaţă de la Lacul Bâlea este o destinaţie turistică cu Fainoşag neaoş.
Mulţi turişti străini vin în fiecare an aici, pentru a petrece o noapte romantică în camerele de gheaţă.
Şi dacă străinii vin la Fainoşag-ul nostru, cum am putea noi să ratăm aşa loc frumos şi romantic?
Dacă sunteţi mai friguroşi, nu vă faceţi griji, Hotelul vă pune la dispoziţie saci de dormit, pături şi chiar  blănuri de animale.
Dacă vreţi să vă lăsaţi învăluiţi de Fainoşag, sau sunteţi chiar în luna de miere, puteţi opta pentru intimitatea unui igloo din preajma hotelului, pentr o noapte fierbinte.
O noapte într-o cameră dublă  este 400 lei, iar o noapte într-o cameră de tip igloo costă 600 lei. Copiii între 6 şi 15 ani beneficiază de o reducere de 50%, iar pentru copiii sub 6 ani este gratuit.
Locuri romantice cu Fainoşag din România

Delta Dunării

Dacă romantic pentru tine nu înseamnă munte şi gheaţă, ci mare şi soare şi natură sălbatică, Delta Dunării are cel mai mult Fainoşag pe gustul tău.
Ce alt loc din Europa se mai laudă cu atâtea specii de păsări, peşti, fluturi, etc?
Unde crezi că vei avea parte de mai mult Fainoşag alături de persoana iubită, decât într-un hamac, aşteptând o ciorbă de peşte, sau într-o barcă, legănaţi de valurile Dunării?
Locuri romantice cu Fainoşag din România

Sovata

Dacă nu ştiai până acum, Sovata nu este o staţiune nouă în România, deşi investiţiile din ultimii ani au transformat mult din vechea localitate.
Aici, Fainoşagul este cel mai concentrat în bazinele cu ape sărate terapeutice şi în nămolul sănătos pe care ţi-l recomandă medicii specialişti.
Nu trebuie să fii bolnav ca să vii la Sovata, deoarece oricine poate beneficia de calităţile extraordinare ale unei astfel de staţiuni balneare.
În plus, Fainoşagul de la Sovata are efecte miraculoase asupra cuplurilor care îşi doresc un copil, ceea ce face din această staţiune, un bun centru de fertilitate.
Locuri romantice cu Fainoşag din România
Foto: cuplu în natură, Tunelul iubirii din Caransebeş, Bâlea Lac, Delta Dunării, cuplu piscina

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter