Klaus Iohannis a ieșit la plimbare cu bicicleta în zona Herăstrău și a criticat traficul din Capitală. Gabriela Firea i-a răspuns ironic

Ultimul update Marți, 24 aprilie 2018, 12:46
Klaus Iohannis a ieșit la plimbare cu bicicleta în zona Herăstrău și a criticat traficul din Capitală, spunând că este infernal indiferent de vreme și că trebuie luate măsuri serioase. Gabriela Firea i-a dat o replică ironică.

Președintele Klaus Iohannis a ieșit cu bicicleta la plimbare, luni seara, prin zona Parcului Herăstrău, și apoi a stat de vorbă cu jurnaliștii, abordând subiecte diverse.

Au vorbit despre mutarea ambasadei României la Ierusalim, neînţelegerile dintre Guvern şi BNR sau sesizarea CCR pe tema refuzului său de a o revoca pe Laura Codruţa Kovesi de la conducerea DNA, conform news.ro.

Klaus Iohannis a ieșit la plimbare cu bicicleta în zona Herăstrău și a criticat traficul din Capitală. Gabriela Firea i-a răspuns ironic - Iohannis s plimba cu bicicleta prin parc

“Observând vremea splendidă de primăvară, am decis să fac o plimbare. Am constatat că primăvara Bucureştiul este frumos, dar traficul este infernal, indiferent de anotimp şi de vreme. Cred că aici se impun câteva măsuri foarte, foarte serioase, de îmbunătăţire şi a infrastructurii de trafic, dar şi a reglementărilor în trafic. În rest, mi-aş dori să văd mai multă lume pe jos, mai multă lume pe bicicletă, dar cu timpul se întâmplă şi asta (…) Am făcut 3 minute de la reşedinţă şi până aici, m-am salutat cu câţiva şi am văzut feţe surprinse”, le-a spus Klaus Iohannis jurnaliştilor.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a răspuns în mod ironic la observațiile făcute de Președinte: “Să înţeleg că se doreşte un schimb de job-uri, domnul preşedinte şi-ar dori un schimb de job-uri, să vină la Primărie, iar eu la Preşedinţie?”

Invitată la un post de televiziune, Firea, vizibil deranjată de declarațiile lui Iohannis, a spus că problemele cu traficul în București sunt vechi, iar Iohannis, ca fost primar al Sibiului, ar trebui să știe cum stau lucrurile în administrația publică:  “Am ascultat declaraţia domnului preşedinte Klaus Iohannis. Apreciez că foloseşte bicicleta, sper că nu doar în acest scop, de a se întâlni cu presa la Arcul de Triumf, pentru că şi eu, şi familia mea folosim bicicleta. Aş mai adăuga faptul că este regretabil modul în care domnul preşedinte, ca fost primar al Sibiului, face astfel de afirmaţii, ca o persoană care nu cunoaşte din interior administraţia publică locală” a declarat Gabriela Firea, conform news.ro.

Citește și: 

Un bărbat care a stat 25 de ani în închisoare a fost eliberat după ce s-a dovedit că a primit o sentință la moarte greșită

Vești bune! Gabriela Cristea revine la TV

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter