Jude Law va juca într-un thriller psihologic despre familie

De Oana Savin, pe
Jude Law va juca alături de Carie Coon în „The Nest”, un thriller psihologic despre familie, regizat de Sean Durkin.

Actorul va juca rolul unui om de afaceri care îşi aduce soţia americană şi copiii acasă, în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, pentru a profita de noi oportunităţi de business. Însă, viaţa lor într-un conac englez ameninţă să le distrugă familia.

Filmările pentru „The Nest” vor începe în septembrie în Canada şi Regatul Unit, notează Hollywood Reporter.

Citește și: Cum arată fiica de 15 ani a lui Jude Law! Seamănă leit cu tatăl său și este noua imagine Chanel

Jude Law, născut pe 29 decembrie 1972, este un actor britanic de teatru şi film, care a devenit cunoscut pe plan internaţional cu rolul din filmul „Talentatul domn Ripley” (1999), regizat de Anthony Minghella, pentru care a câştigat un premiu BAFTA şi a fost nominalizat la Globul de Aur şi premiul Oscar la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”.

În 2004, starul britanic a fost din nou nominalizat la Oscar, Globul de Aur şi BAFTA, însă la categoria „cel mai bun actor în rol principal”, pentru interpretarea sa din lungmetrajul „Cold Mountain”, regizat tot de Anthony Minghella.

Citește și: Jude Law: Nu ma consider un sex symbol

Jude Law este şi un apreciat actor de teatru şi a primit trei nominalizări la Laurence Olivier Awards şi două nominalizări la Tony Awards. A fost recompensat cu un premiu Cesar onorific şi a primit din partea guvernului francez Ordinul Artelor şi Literelor în rang de Cavaler.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter