Iubit de împrumut / Something Borrowed

De Unica.ro, pe

Rachel (Ginnifer Goodwin) împlineşte în curând 30 de ani. Pe măsură ce se apropie de data petrecerii sale aniversare, Rachel are din ce în ce…
… mai des sentimentul că viaţa ei nu decurge aşa cum şi-ar fi dorit. Deşi are o carieră de succes în cadrul unei firme de avocatură din New York, ea îşi petrece tot timpul la birou iar şeful ei este un adevărat tiran.

La polul opus, prietena sa din copilărie, Darcy (Kate Hudson), are un logodnic superb, lucru care nu face altceva decât să îi amintească lui Rachel că la sfârşitul petrecerii ea va pleca acasă ca de fiecare dată, singură. Dar… surpriză! A doua zi dimineaţă, Rachel se trezeşte în pat cu Dex (Colin Egglesfield), fostul ei coleg de facultate şi întâmplător… logodnicul lui Darcy.

De aici lucrurile încep să se schimbe, prietenia de o viaţă dintre Darcy şi Rachel este pusă la încercare de noile ei aventuri romantice, care dau naştere acum unor complicaţii neaşteptate şi posibil… explozive.

În regia lui Luke Greenfield şi avându-i în distribuţie pe Kate Hudson, Ginnifer Goodwin, John Krasinski şi Colin Egglesfield, comedia romantică Iubit de împrumut / Something Borrowed va putea fi vizionată începând de vineri, 13 mai, la CinemaPRO şi Hollywood Multiplex.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter